Aktív témák
-
BBéci
legenda
Itt a topikban már többször leírták, hogy a szolgáltatók egy kisebb részénél ki lehet iktatni a settopboxot (pl. T-home) a többségnél (pl. UPC) nem.
Meg kell venned, vagy bérelned a dobozt, de nem muszáj használnod, mert Conax modullal is működik a kártájuk. Ettől a képminőség mindenki szerint javult.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Jimmy8
senior tag
Hát csak szóbeszéd alapján, de én is ezt hallottam... Bármit is "trükközik" az ember, a T-Home-tól, vagy bérelni kell havonta, van megvenni egyszeri díjért a STB-ot (amit amúgy nem használnánk tovább).
De valaki azt írta, hogy februártól már nem lehet megvenni, csak bérelni.. Persze a T-Home honlapján gondolom jól eldugták ezt az infót, mert nem találtam meg...
-
törölt tag
Jól értelmezed. De valóban megfeledkeztem a HDMI-röl mint lehetséges össszeköttetésről az elözö hozzászólásomban. DE:Ha HDMI vel kötöd össze a beltérivel,akkor se kell a DVB-C mivel ezt elvégzi a STB a tv helyett. Tehát nem fontos a scart,ha van HDMI söt,dvd-t is azzal kösd be. És a tv tudja kezelni a 1366/768 at, és teljesképernyőn is megjelenitheti.
-
törölt tag
Ha kábeltv-t akarsz fogni akkor neked DVB-C re van szükséged. A DVB-T a " alkalmas földi szórású digitális tévéműsorok vételére",az nem jó neked a 2 nem helyettesiti egymást. Nos ha nem alapcsomagot akarsz fogni, akkor kell venned mégkb.15k-ért Conax kártyát és oda kell bedugnod a T kártyát. Vagy marad a beltéri,de akkor nem kell neked se DVB-T.se DVB-C. Mert akkor igyis-ugyis analóg az egész.
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eGPU tapasztalatok
- Formula-1
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...