Hirdetés
- Itt a Razer-féle PC Remote Play szolgáltatás
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
knbs
senior tag
válasz
C21H30O2 #31283 üzenetére
Halli!
Ha megy az angol ez egy marhanagy B650-es forum: [link] tele hasznos infokkal.
Az input lagot foleg ps3 es xbox teren emlegetik, elegge ember fuggo vannak akik azt irjak semmi problemajuk vele, nem is veszik eszre tobb tucat jatekkal letesztelve. Van akik azt irjak nem jo a jatek rajta es ezert nem veszik. Pc-rol nem sokat halottam, de te 37-colos lcd-n akarsz PC-s jatekot jatszani?Csak mert nem tudom elkepzelni milyen pozban??? Mert a konzolt meg megertem ott a kontroler befekszel az agyba vagy kanapera es hajra,de pc-nel viszed billt egeret mindent magaddal? Persze nem mondom hogy hulyeseg, csak talan inkabb korulmenyes.
Ebbe mondjuk nem kotok bele lattam mar sajat epitesu autoverseny pilotafulket 137 centsi samuval fuszerezveA lenyeg a forum nagyon jo ott oldalakon at taglaljak az input lagot jatekoknal. Ha raer a hetvegen lesz idom rakotni a tv-t es kirobalok egy call of duty-t mit csinal vele!
Aktív témák
- SAMSUNG (QE77S90DAE) 195CM 4K OLED SMART PRÉMIUM 2025 MODELL! AKCIÓ!
- LG (65B39LA) 4K OLED SMART 2024 UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG OLED 65C11LB 165CM 4K SMART PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest