Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
en nem ajanlom. Dolgozni kenyelmetlen lehet rajta a nagy meret es a nagy merethez kepest relative kicsi felbontas miatt. A nagy meret azert problema, mert egy monitort kozelrol nez az ember, es ilyenkor gyakorlatilag nem latod az egesz monitort. A kis felbontast meg gondolom nem kell ecsetelnem. Kozelrol nezve ne tul szep, pixeles a kepe.
Nezd meg pl, hogy mekkora felbontassal lehet kapni egy jobbfajta 19'' vagy 20'' LCD monitort. -
geree@bl
senior tag
Hali!
Én is egy lcd-tv-n gondolkozom monitorként. Utánnanéztem, de csak annyit írtak általában, hogy szép képe van monitorként is. Viszont, ha monitorként akarod használni, akkor érdemes kihasználni az 1366x768-as felbontást, amiben csak tudod, meert 1024-ben 2 csík lesz a képernyő szélén, és ''elvesztegetsz'' 142 pixelt
Persze, ha valami nem támogatja, akkor alternatívaként még mindig ott van, de sztem érdemes megfontolni.
Mellesleg, ha vársz, akkor én valószínüleg januárban veszek egy Samsung L27S71B lcd-tv-t, akkor azért többet tudok majd írni róla
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Linux haladóknak
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest