- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Remélem összejön!
Én is tervezgettem, hogy csinálok ilyesmit, de akkor még csak az írásvetítős dolgoról hallottam... az meg annyira nem tetszett (zajos, nagy, és szerintem a képminőségével lennének problémák... és az akkori olcsón beszerezhető LCD-k is gagyik voltak: gyenge kontraszt, 30ms feletti válaszidők, stb.), így letettem róla.
A saját háttérvilágításos viszont jónak tűnik! (ehhez meg a dobozt biztosan nem tudnám megcsinálni + az optika... majd ha lesz pár siker itt is, akkor talán nekiállok)
Szerk: most látom, picit benéztem a dolgot... a max világosnál nem a Single, hanem a Parallel adja meg, hogy mennyire lesz világos... (elvégre a hátsó polárszűrő akkor is ottvan).
(mindegy, a fekete szerintem fontosabb a max fényerőnél... szóval a cross minnél kisebb legyen, ezt jól írtam azért)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest