- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grabovsky2
tag
Nos, nem tudom, hogy menyi idő alatt ég le a foncsor, de ha belegondolsz az autókban ha erősebb izzót raksz bele mint, ami megengedett, akkor előbb be mattul, majd elkezd leperegni a fémről. Lehet, hogy órák, de lehet, hogy napok....
De mivel itt nem egy 12V 55W os izzóról beszélünk, hanem egy 400W vagy 250W os fém-halogén izzóról, így inkább előbb, mint később.A legtöbb megoldás amit, láttam az a rozsdamentes konyhai tálak, edények és szűrők felhasználása volt, melyek anyagukban vannak polírozva. Ezeknek az alakja viszont, gyakorta tökéletlenek ilyen célokra. Próba szerencse....
Egyre kell feltétlenül vigyázni, hogy az izzó körül nagyobb legyen a kivágás mert a közvetlen hő sugárzása ezeket is el feketíti. És mindenféle képpen hűteni kell, de ez esetben ez megoldott lesz, mivel a projit is hűtöd ventilátorokkal...Sok sikert a vadászathoz...
-
Achilles209
tag
Nehéz jó minőségű tükröt beszerezni. Fontos a görbület mértéke, igazodnia kell a fresnel fókuszpontjához, különben felesleges, máshová küldi a fényt, mint kéne, és szellemképes lehet a végeredmény. Az enyémben egy írásvetítős felülfoncsorozott (ez fontos) kis tükör van, de kiiktattam, mert nem vettem észre, hogy növelte volna a falra került fény mennyiségét. A felülfoncsorozott tükrök eléggé hőérzékenyek, úgy vettem észre. Le is égett a közepe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest