- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tj_peti
csendes tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Sziasztok!
Bizony jó régen jártam itt. Az van, hogy építettem egy projektort, 17-es monitor, rendes nagy rendelt fresnelek (egy 220 és egy 330 mm fókusszal ), egy 250w-os fémh izzó.Beszereztem egy ősköri írásvetítőt, és annak a lencséjét szeretném használni. A gond csak az, hogy egyik oldalával egy kicsi képet ad,amelyen csak a közepe látszik a monitornak, másik oldalával meg bazi nagyot, és ahogy előre hátra mozgatom, vagy a kép széle vagy a közepe lesz éles, de egyszerre nem. Az írásvetítőmben volt még egy lencse az izzó előtt, lehet, hogy azt fel kellene használnom? Mi annak a funkciója? Sikerült már valakinek egy 17-es monitor teljes képét kivetíteni, milyen lett az eredmény, milyen lencséket használt? Szerintetek egy profi tripplet megoldaná a problémát? Tud valaki ilyet eladót?
Üdv és előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest