- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
tj_peti
csendes tag
válasz
szbalogh #3511 üzenetére
Sziasztok!
Bizony jó régen jártam itt. Az van, hogy építettem egy projektort, 17-es monitor, rendes nagy rendelt fresnelek (egy 220 és egy 330 mm fókusszal ), egy 250w-os fémh izzó.Beszereztem egy ősköri írásvetítőt, és annak a lencséjét szeretném használni. A gond csak az, hogy egyik oldalával egy kicsi képet ad,amelyen csak a közepe látszik a monitornak, másik oldalával meg bazi nagyot, és ahogy előre hátra mozgatom, vagy a kép széle vagy a közepe lesz éles, de egyszerre nem. Az írásvetítőmben volt még egy lencse az izzó előtt, lehet, hogy azt fel kellene használnom? Mi annak a funkciója? Sikerült már valakinek egy 17-es monitor teljes képét kivetíteni, milyen lett az eredmény, milyen lencséket használt? Szerintetek egy profi tripplet megoldaná a problémát? Tud valaki ilyet eladót?
Üdv és előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest