Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Achilles209

tag

válasz afterburner_ #2450 üzenetére

Próbálj meg játszadozni a kontrassztal. A monitoron vedd maxra, és a gépen a vidkarit is húzasd meg egy picit, de csak érzéssel. Lehet neki adni fényerőt is a videókártyánál, ettől picivel jobb lehet a kép. Magától a monitor paneltől is függ, hogy mennyi fényt enged át. Van, amelyiket alig lehet átvilágítani, és van, ami nagyon pöpec.

Hétvégén kíváncsiságból operáltam a cuccal. Az egyik eredmény. Sajna a TV BOX-on nem lehet állítani a kép méretét, csak a felbontást, és a pipe pedig csak compóterrel együtt megy ugyebár, nekem meg az volt a célom, hogy a gépet kihagyhassam a dologból, szal szívás. Másik: Kíváncsi voltam, hogy vajon mennyivel másabb tükör nélkül a kép. Hát nekem semennyivel. Se jobb, se rosszabb.

Kérdés: Ha egy gyári proji elé rakom a kezem, akkor pengeéles árnyékot kapok a falon. ha az enyém elé, akkor homály (pedig a kép zsír). Ez a felesleges fény miatt lehet? Ha lefestem hőállő feketével a belsejét, akkor ez elvileg megszünik, és a képem is szebb lesz? Vagy kb annyi hatása lenne, mint a tükrömnek? ;)

Új hozzászólás Aktív témák