- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Norcs82
csendes tag
Ha lesz rá igény akkor BP-n akár házhoz is mennék. Persze ha sok igénylést kapnék akkor jobb lenne ha elhoznák nekem és adnék egy időontot, hogy mikor jöhetnének érte
De mondom ez attól függ, hogy szüksége van e erre az embereknek. Őszintén szólva nagyon lehangolt a dolog amikor megtudtam, hogy gyárilag a monitorok színhelyessége valami borzalom. Sokat szoktam Photoshop-al dolgozni, nyomtatni. Meg kell hagyni azért van különbség a nyomtató és a monitor színei közt. Azért nagyon kíváncsi lennék egy ilyen kalibrálás után mennyire lennének mások a megjelenített képek, 3D-s alkalmazások, játékok színei.
Egyelőre várok, hogy kapok e még elegendő hozzászólást amiből leszűrhetem, hogy van e értelme belekezdenem vagy nincs. Elvégre nem mondhatnánk, hogy a padlót súrolják eme eszközök árai.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide UltraGear 38GN950P-B Monitor! 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- LG Ultrawide gaming monitor
- LG UltraGear 32GS60QX-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync!
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest