- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bounti
aktív tag
Ezt nem tudtam, köszi!
#kliszi Az anyaghasználat rendben van a tab esetében, a hozzáadott billentyűzet már más tészta, de azért használható. Angol feliratozású, szóval, vagy szerezz be címkéket, vagy megszokod.
Az alap funkciók rendben vannak, böngészni, filmet nézni, doksikat szerkesztgetni elég kraft van benne.
Nekem ami külön tetszik, hogy a microUSB OTG-s, így a külső winyóval (egy 500 GB-s WD MyPassport ultra) és az egérrel nekem tökéletesen kiváltja a régebbi notebookomat. Még egy monitort akarok szerezni hozzá (mivel van hdmi) és kész is.
Az akksival nincs sok tapasztalatom, de kb átlagosnak mondható (6000 mAh).
A hőelvezetés a rákfenéje a kütyünek, mert az nincs neki nagyon. togateam kolléga moddingolta a hűtést (amint eltelt egy kis idő és úgy látom, hogy nem fog besz@rni a cuccos én is meglépem), azóta neki kevésbé veszi vissza a sebességet a proci.
A win10 frissítést van aki hibamentesen fel tudta tenni, valaki szenvedett vele, ezt magadnak kell eldöntened. Ami biztos, hogy itt a fórumokon sok a segítő kéz.
A gyári support egy kalap (vagy rakás... ahogy tetszik)...
A személyes véleményem az, hogy a webshopok kínálatát, és a Tecsó készletét nézegetve nemigazán találtam jogtiszta windows-os gépet, ami ezeket az alap feladatokat eltudja látni. Persze a notebookoknál előny a beépített winyó, vagy a nagyobb kijelző. Szerintem (és lekopogom) megéri az árát.
[ Szerkesztve ]
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Minden ami hőszivattyú
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Politika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black/Silver - Bontatlan
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi + Cellular 1TB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 1TB Space Black - Nano-texture Glass - Bontatlan