- Milyen videókártyát?
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor72
tag
válasz bodnar10261 #136 üzenetére
Szia kicsit el voltam. Szvsz mivel a helyreállító partíció kb 7GB, és van mSD bővíthetőség, nem éri meg. Ha csak nem kell a hely egy , vagy több nagy programnak a megfelelő futás teljesítmény miatt. Viszont én úgy tapasztaltam, minden telepítés más és más eredménnyel jár. Négyből a mostani utolsó a leginkább használható, ami optimális esetben 60Mb/s olvasási tempót produkál a rendszer (teszt program alapján 139Mb/s lenne a max tempó), és képes így is olyan fagyásokra hogy az hajmeresztő . Ezért kényelmesebb ha a helyreállító partíció "kéznél" van, és minden más a felhőben.
[ Szerkesztve ]
-
jksx
senior tag
Ha visszaolvasol a fórumban, van itt egy link, ahova fel lettek rakva a driverek.
Köszönet ezért a fórumtársunknak!togateam: Ezt miből gondolod?
[ Szerkesztve ]
-
Kroy79
csendes tag
Sziasztok! Sajnos én is belefutottam a lark 8i érintőpanel problémába. Frissítettem win10re mert miért ne, felajánlotta a rendszer. Azóta nincs vagy ha van is összevissza ugrál az érintőképernyőn az érintés, van hogy 4-5 helyen is megjelenik egy érintés. Hogy lehet helyrehozni az érintőt? Már megpróbáltam az allviewes visszaállítást, már a harmadik win8al próbálkozom, de az eredmény ugyan az. Segítségeteket előre is köszönöm!
-
bigsee
addikt
Be akartam regisztrálni a Lark oldalán, de nincs ilyen -ultimate 10i win - eszköz a felhozatalban... Ennyire friss a cucc? Valaki regisztrálta már a tabletjét?
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
togateam
senior tag
válasz kyuubi1992hq #143 üzenetére
Úgy kell csinálni mint bármelyik digitális aláírás kihagyása opciót. Gépház/frissítés/speciális/restart/ ha jól emlékszem akkor a 7-es gomb digitális aláírás kihagyás .Semmi extra nincs benne .
A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.
-
bigsee
addikt
Ma jutottam hozzá egy 10i-hez, még az államat keresem a padlón... nagyon tetszik...
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
kyuubi1992hq
újonc
Itt a következő problem, kérném segítségeteket. Ugyanis sikerült oda eljutni, hogy minden más drivert hajlandó telepíteni a korábban linkelt driverkötegből a tablet(rájöttem, hogy csak redszergazdaként kell indítani a cmd kötegfájlt), kivéve az érintő vezérlést, mivel nincs digitálisan aláírva. Hogy oldjam meg a problémát?
Lark Ultimate 7i Win tablet.kyuubi
-
togateam
senior tag
Ha valaki eladna egy 10-est akkor írjon egy mailt.
-
togateam
senior tag
válasz counterbill #139 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
kyuubi1992hq
újonc
Itt egy újabb probléma. Nem tudok telepíteni semmilyen drivert, leszámítva a BT, meg a WIFI drivert. Miden máshoz a hozzáférés megtagadva a válasz. Valami információt szeretnék kérni, hogy mi lehet a gond.
kyuubi
-
kyuubi1992hq
újonc
Ki fogtok nevetni, de nekem is elszállt az érintés, amint hozzácsatlakoztattam OTG-vel a wireless bill-et+egeret. Na utána jött sorra minden. Ezt megunva, vadonat új oprendszert tettem rá, de mint kiderült, nem sikerül hozzáferni az elparticionált területhez, amin a driverek telepítője van. Így már 3 napja keresgélek, mint a hülye, hogy merre vannak. Nagy segítség volt nekem ez a topic, köszönöm a linket.
kyuubi
-
togateam
senior tag
Újra felteszem a kérdést mert valahogy elsilott rajta minden 10i tulaj . Az 10i-nek bal+jobb klikkes a tapipadja? A választ köszönöm.
-
Sanchez638
addikt
Szép napot urak, hol és mennyiért lehetne Lark Ultimate 8i WIN-hez touch padot és üveget rendelni?
Számom az adatlapomon.
-
jksx
senior tag
Üdv!
Akinek van 8i tabletje, mondjon légyszi egy akku üzemidőt.
Köszönöm. -
tibor72
tag
válasz bodnar10261 #132 üzenetére
Most fejeztem be a 4-ik telepítést, mind különböző módon ami igen csak korlátozott. Nem igazán van már hangulatom erőltetni egy wimboot-ot, helyette; kimásolom, törlöm, visszamásolom sorban. Ha így sem lesz elfogadható sebesség, akkor nem éri meg tovább bajlódni vele, mert bármikor összecsuklik, ha frissítésre kerül a sor.....méég, ott a 2 év gari
[ Szerkesztve ]
-
tibor72
tag
válasz counterbill #130 üzenetére
Közben már volt egy reinstall, igy már jobb a hőfok viszont tetű lassú és most erre kellene valami megoldást találni. Ami az egész rendszert érinti, nem csak a böngészőt.
-
tibor72
tag
Sziasztok! 10i -m van, a melegedés alaphelyzetben: 80C magonként, pedig csak üresjáratban fut. Körkérdésem kinél mennyi ez a mutatvány? Kézzel is kellemetlen a hőfok. Remélem nem általános.
köszi -
DrojDtroll
veterán
válasz bodnar10261 #127 üzenetére
Na majd a kovetkezo (remelem sokara), az lesz.
-
bodnar10261
aktív tag
-
b_alazs
tag
válasz DrojDtroll #123 üzenetére
Nem olvastam még itt, hogy valakinek androidos tablete lenne. De hátha...: )
-
togateam
senior tag
Az i10-nek bal+jobb klikkes a tapipadja? Mert nem minden fotó egyértelmű.
-
b_alazs
tag
válasz DrojDtroll #121 üzenetére
Teljesen más a lapkakészlet a tábládban, mint a winesekben, célravezetőbb, ha más topikban kérdezel rá szvsz.
Egyébként nálam semmi probléma a wifivel, még csodálkoztam is rajta, hogy mennyire patent... (7i).
Üdv,
Balázs -
DrojDtroll
veterán
Androidos 7i-m van és piszok gyenge rajta a wifi. Valaki találkozott már ezzel a gonddal?
-
NGA
addikt
A 10i mennyibe kerül most a Tescoban?
-
kidarida
csendes tag
Esetleg valaki tudja mi a max memória kártya amit megeszik a 10i?
64 Gb-al indulnék majd. -
jksx
senior tag
Üdv!
A 8i akksija mennyit bír minimális fényerő mellett, pl. könyvolvasásra?
A 8i-n csak egy usb csatlakozó van, vagy több mint a 10i-n? -
b_alazs
tag
Sajnos a 8i-nél kimaradt a HDMI.
Személy szerint e miatt választottam a 7i-t.A Wifi-s megoldás sem az igazi, mindenképp lesz késés.
Azt is csak max képnézegetéshez javasolnám.Chromecast-tal használtam androidos tab-ot, de igazság szerint nem javaslom filmnézésre. Ideális esetkeben működött csak.
Üdv,
Balázs -
mlala56
csendes tag
8i hogyan tudnám monitorhoz csatlakoztatni hdmi -vel?
usb-röl hogyan tudnék HDMI ? -
bodnar10261
aktív tag
válasz counterbill #110 üzenetére
Én amit mogyesz75 felhasznotól vettem Lark tabot megtaláltam a foliát rajta (Karcos így leszedem róla) egyrészt zavaró is de huncutok a lengyelek
[ Szerkesztve ]
Bodnár Dávid
-
counterbill
senior tag
válasz Cyberpunk #33 üzenetére
Na megkésve de kipróbáltam lark 10-en is a szabad kezes írást. A felismerés is egész jó.
Írni rajzolni vastag tollal nehézkes de nyilván nem fog venni senki hozzá 30ezer forintért egy Wacom tollat (főleg h felesleges lenne).
Kinéztem egy ilyet magamnak.
Neten sok videó van az ilyen kialakítású tollakról. Vékony a hegyük így oda tudsz nyomni vele ahova akarsz és írni is pontosabban lehet vele. Még keresgélek hátha találok olcsóbban is de ha nem akkor majd megírom a tapasztalatokat erről.Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
jksx
senior tag
Lehúztam én is a feliratos fóliát és kitartó kapirgálás után felfedeztem a gyári védőfóliát.
Köszönöm a segítséget, magamtól nem jöttem volna rá -
b_alazs
tag
Biztos, hogy mindenkinek van rajta fólia (i7-en).
Ahogy olvastam pár hozzászólással ez előtt, hogy raknak rá nézegettem a sajátomat, de el is könyveltem, hogy vagy lehúztam a logos matricával vagy kimaradt ennél.DE! Ma az egyik sarkánál elkezdtem kapirgálni és pár próbálkozás után egy nagyon picit elvált a fólia a kijelzőtől.
Meg kell mondjam, hogy minden eszközömön használok fóliát, de ilyen jól még egyszer sem sikerült semmire sem felhelyezni... Láthatalan...Üdv,
Balázs -
jksx
senior tag
válasz counterbill #104 üzenetére
Tesco-s az enyém is, de úgy néz ki, hogy nincs fólia a feliratos felső alatt.
-
kidarida
csendes tag
-
jksx
senior tag
válasz counterbill #92 üzenetére
Neked volt rajta gyári fólia?
Nekem a 10i-n csak a feliratos 'reklám' védőfólia volt, van.
A Lark ultimate és az intel fehér színű felíratok lejöttek egy kis ráhatással, de a színes termék jellemző ikonok, feliratok nem jöttek le. -
balintka0726
csendes tag
Üdv. Feltennétek egy gameplayt valami játékról? F1 2010, Farming Simulator 2013
Amoledet, Amoledet mindenhova!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen autót vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Lolita kód
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3985
- iPad Pro 12.9" 4Gen. 2020/256GB Wifi/1 hónap gar./Akku 89%/p3980
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92