Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- iPad topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher82
senior tag
válasz
perge666 #3907 üzenetére
Én nyitottam még ezt a topikot anno, igaz, szépen lassan elhanyagoltam, sok más dologgal foglalkoztam/foglalkozok most is. Egy idő után örömmel láttam, hogy csak-csak beindul, most meg megint semmi. Nem voltam rest, visszanyálaztam pár hónapot, hogy mi történt. Gyerekek (és most ez a régi és újabb "segítő" szándékú szakikra vonatkozik) azért a f@szméregetés fölé kellett volna helyezni a segítő szándékot és akkor nem lenne egy "kihalt sivatag" a fórum. Az egyik ezért hagyta a másik meg azért. Gratulálok mindenkinek. Pedig felénk azt mondják okos enged...
Új hozzászólás Aktív témák
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest