Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Nfsman20 #235 üzenetére
"talán az 1080p@120fps is új, bár úgysem használom ekkora frissítésen"
Szerintem nem új, volt korábban is, de olyan gyalázatos minőségben, hogy mindenki el is felejtette
(Én az elején kipróbáltam minden felvételi módot, de csak egy része tűnt használhatónak. Szerencsére amire szükségem van, azok jók voltak már akkor is, a többi meg azóta sem érdekel)
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Nfsman20 #226 üzenetére
"nincs újabb frissítés"
Van, nem is olyan régi, bár, hogy mi frissült azt én sem találtam sehol.
Ma már én sem venném meg, de már akkor is ezt mondtam amikor az első firmware update kijött. Egyrészt amiatt ahogy azt intézték, másrészt azok miatt amiket te is írtál.
Megtanultam együtt élni a hibáival, lecserélni nem fogom egy hasonló képességűre, de ha elavul és érdemes lesz váltani, biztos, hogy nem lamaxot veszek.
-
hegyimorc
senior tag
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Nfsman20 #116 üzenetére
Itt van, alul:
http://lamax-electronics.com/hu/akcio-kamera/akcio-kamera-lamax-x10-taurus/
Számomra a firmware update annyit adott, hogy korábban minden kikapcsolás után elfelejtette a beállításokat, azóta pedig jegyzi, de a dátumot most is elfelejti ha pár másodpercnél rövidebb ideig akku nélkül van vagy az teljesen lemerül.
Semmi más változást nem tapasztaltam. (Igaz nem is kerestem, csak ami nekem fontos lett volna.)
-
hegyimorc
senior tag
Végül mégis elérhetővé tették az x10 firmwaret.
-
hegyimorc
senior tag
válasz
AMDaZERG_1 #113 üzenetére
"SanDisk 64 Extreme mellett döntöttem"
Ez jó, már csak az a gond, hogy félig sem tudod megtölteni, mert hamarabb lemerül a két akksi amiket adtak hozzá. Jó lenne, ha már lehetne valahol kapni.
Ma már nem venném meg.
-
-
-
hegyimorc
senior tag
"Full hd 120fps, de nagyon szemcsésnek tűnik.
neked nem? Lehet kártya hiba? "
Nem kártya hiba. Erre céloztam az előző hozzászólásomban. Vannak olyan módok, amik gyakorlatilag használhatatlanok. 1080p30, 1080p60-ban szép a kép, de 1080p120 iszonyat pocsék (és nem a bitrate miatt). Ezekről viszont nem nagyon esik szó a tesztekben.
Engem olyan nagyon nem zavar, amire szükségem van, azt szépen csinálja.
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Attila444 #33 üzenetére
Valami olyasmi tesztet nem tervezel amin azt mutatod be, hogy a bazi sok felbontás/framerate közül melyek azok amik valóban használhatóak?
Olyasmire gondolok, hogy egy kamera mondjuk 1080p-ben 30 és 60fps-ben is szép képet ad, de 120-ban olyan fos a képe, mintha valami szuperalacsony felbontást nagyítottak volna fel.
Szóval szép és jó, hogy manapság kismillió felbontást és framerate-et be lehet állítani, de amit valóban tudnak az ezeknek csak töredéke, a többi csak parasztvakítás.
Ezekről ritkán szólnak a bemutatók
-
hegyimorc
senior tag
Van egy régi Drift Ghost-S kamerám, amihez olyan távvezérlőt adtak amin négy színnel jelzik LEDek az üzemmódot. Fel lehet venni nyakba, vagy csuklóra. Könnyű vele indítani, leállítani módot váltani ...
Szóval ez a része lehetne akár jó is.
Ami miatt nem az, hogy hamarabb lemerül mint a kamera akksija és ez szerintem kb minden hasonló távvezérlőnél ilyen lenne.
Vagy folyamatos kapcsolatban van a kamerával, hogy gyorsan tudjon parancsokat küldeni, de így lemerül (mint a Drift), vagy ha nem tartja életben a kapcsolatot akkor lassan reagálna, mert előbb fel kellene ébrednie, connectálnia.
Ezért nem várok túl sokat ezektől. Kb arra jók, mint egy fényképezőgép távvezérlője, alkalmanként egy-két kattintásra, videozáshoz felejtősek.No, de ettől még legalább egy lyuk lehetne rajta amin át lehet fűzni egy csuklópántot
-
hegyimorc
senior tag
"kis kapcsolo azt jovan"
Annyira nem van jól, mert így kb semmi értelme.
Bringán, vagy síeléskor egy ilyen kis bizbasz se perc alatt kiesik a kézből. Nyilván lehet hozzá valamit gányolni, de erre gondolhattak volna.
(Mondjuk van olyan kamerám amihez szintén adtak távvezérlőt, az lehet normálisan rögzíteni, de azt sem használom
)
A forgatást remélhetőleg megoldja egy későbbi firmware.
Köszi!
-
hegyimorc
senior tag
Be lehet állítani az X10-et úgy, hogy ha fejjel lefelé áll, akkor megfordítva rögzítse a képet? (Tehát ne utómunkával kelljen visszaforgatni)
A táviránytónál azt írják "kényelmesen a csuklódról", de a képen amin a tartozékok vannak nem látok semmit amivel csuklóra lehetne rögzíteni. Nem kellene a pici BT távirányítóhoz még valami szilikon pánt amibe bepattintható?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest