Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
fsb: bar nem vagyok benne biztos, de az a 100-as fsb nalad 400, mivel ha jol tudom, az intel egy un. QPB-t (Quad Pumped Bus) hasznal, ami negyszeres effektiv orajelet jelent (ugy, mint ahogy a DDR ketszereset)
procik: nem, nem lehet barmilyet, ha jol tudom leteznek 1066-os qpb-vel rendelkezo procik is, ezek nem mennek bele, illetve kellene lenni egy olyan bejegyzesnek is, hogy peldaul ''up to 3.2GHz'', vagyis hogy mi az a maximalis orajel, amit meg kezel a lap (legalabbis szoktak ilyet is irni)
a prescottok es northwood-ok kozti kulonbsegekrol itt olvashatsz => Bovebben: [link]
memoria: nem, memoriat nem kell cserelned - arra, hogy erdemes-e en nem tudok valaszolni itt egy teszt, ezt nezd at esetleg => Bovebben: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest