Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frakk
tag
Ja igen, tényleg nem mondtam pontosan mire használom a gépem.
''vagy neked megfelel, csak épp azt mondták hogy...na akkor nem érdemes.''
Persze ha nem érezném úgy, hogy szükségem van a nagyobb teljesítményre, akkor nem merülne fel bennem ez a kérdés. Na mindegy, a lényeg az, hogy főleg a játékok miatt lenne jó javítani rajta. Persze másra is használom, de a teljesítményre emiatt lenne szükségem. Ja, és mégvalami: főleg inkább processzor, és memória igényes játékok (pl. repülőszimulátor, ahol egyszerre több száz repcsinek kell a fizikáját, meg AI-ját számolni) miatt gondoltam, hogy nem ártana a jobb proci, meg hát ha a memóriát érdemes lecserélni, akkor az is. Meg használom mondjuk programozásra, meg 3Studio-hoz is, de ehhez nekem teljesen megfelel a jelenlegi teljesítmény. Ami igazán motivál, az tényleg a játék lenne.
Ami a pénzt illeti, hát nincs túl konkrét elképzelésem. Mivel a szülinapomra szeretném kapni
, nem az én anyagi korlátaim szabnak határt, de semmiképpen nem szeretném, aha sokba kerülne a dolog. Mondjuk olyan 30k-nál nem nagyon szeretném, hogy több legyen.
Ja, és ha sikerülne új procit szereznem, akkor a celeronomat vajon kb. mennyiért tudnám eladni? Egyáltalán érdemes vele foglalkozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco WS-X6816-10GE-V01 - Interface modul - switch
- iPhone 16 Pro 256 GB 100% akku 2,5 év GARANCIA
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- TP-LINK TL-SG105-M2 5-Port 2.5G asztali switch - Gar.: 2028.05.09
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nem az én anyagi korlátaim szabnak határt, de semmiképpen nem szeretném, aha sokba kerülne a dolog. Mondjuk olyan 30k-nál nem nagyon szeretném, hogy több legyen.