Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atitta
újonc
Sziasztok.
Látom elég jártasak vagytok ebben a témában. Nekem kicsit más jellegű problémám lenne.
Szeretnék építkezni, ami volt pénzem, azon vettem egy telket, és közművesítettem. Lóvém elfogyott, viszont van 2 gyerkőcöm.
Voltam bent a bankoknál kérdezősködni, és azt mondták, hogy a szoc. pol. és amit én csinálok meg a hazon (pl: burkolás, villanyszerelés) az mind önerőnek számit. Ezen nagyon fellelkesedtem, de gyorsan letörték a szarvam, mert mondták, hogy mindent csak utólag fognak fizetni. Én ugy számoltam a tervezővel együtt, hogy a szoc pol-lal és a saját munkámmal kb az építési költség 35-40%-a megvan, tehát tudok hozzá hitelt felvenni (esetleg még a szüéeim házát is tudnám terhelni). Csak az a baj, hogy nem tudom miből elkezdeni. Ha valaki tud erre megoldást, azt nagyon megköszönném.
Ja, és még annyi, hogy a telekre nem adnak hitelt, mert azt mondták:
''Ha építkezni akarok, evidens, hogy van telkem.''
Hogy miből, az már senkit nem érdekelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer Számitógép, PC (RX 580 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámitás! Posta ok! (32)
- XPG 1TB M2 NVMe PCIe SSD (SX8200PNP) / Beszámítás OK!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- Kioxia XG8 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7000-5800 MBs - Eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Voltam bent a bankoknál kérdezősködni, és azt mondták, hogy a szoc. pol. és amit én csinálok meg a hazon (pl: burkolás, villanyszerelés) az mind önerőnek számit. Ezen nagyon fellelkesedtem, de gyorsan letörték a szarvam, mert mondták, hogy mindent csak utólag fognak fizetni. Én ugy számoltam a tervezővel együtt, hogy a szoc pol-lal és a saját munkámmal kb az építési költség 35-40%-a megvan, tehát tudok hozzá hitelt felvenni (esetleg még a szüéeim házát is tudnám terhelni). Csak az a baj, hogy nem tudom miből elkezdeni. Ha valaki tud erre megoldást, azt nagyon megköszönném.