Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autóhifi
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
nyesteb #37264 üzenetére
Még bőven tanulási fázisban van a kicsi, teljesen normális. A féltékenység is alap, szerintem jobban jársz, ha egyszerre simogatod őket, mert egyelőre ebben a korban még nem fogják igazán a dolgokat (nem véletlen fogadják a sulik is csak olyan 7-8 hónapos kortól a kutyákat, bár nem írtad, mennyi idős a kicsi). Idővel kialakul, bár nálam a nagyobb volt a féltékeny és ezt gyakorlatilag soha nem hagyta abba. Simizésnél mindig közénk furakodott, bármit csináltam vele. Pedig sokadik kutyám és suliztatva vannak (kivéve az új jövevényt, ő még csak 4 hónapos). Nem mindegyik kutyám csinálta, illetve a legtöbb leszokott róla 1 éves korára. Ez egyéni habitus kérdése. Elfogadtam a dolgot aztán inkább vagy mindkettővel játszottam, vagy egyikkel sem, hogy ne érezzék azt, hogy jobban szeretem a másikat.
-
jézusom
addikt
válasz
nyesteb #37264 üzenetére
Ez mindenhol Így van kb.
Nem kell aggódni, nálam is ez a felállás. A kicsi az öregebb keverék, a nagy az 1,5 éves sincs de 4x akkora, és a jog, hogy ki ugathat az az öregnél van. A ház őrzés, járókelők ugatása a nagyobb rangú kutya dolgaAz is lehet, hogy egyszerűen csak a fiatal még nem tanulta meg, kit kell ugatni, de ha bele gondolsz nincs két egyforma kutya akinek ugyan az az inger jön egy járókelőre. Egyszerűen az egyiknek lesz kedve őrizni, a másik meg konkrétan csak az ugató társára van rá gerjedve, inkább menne bunyózni vele, mint a számára érdektelen járókelőket kergetné
Nem kell azt elvárni, hogy mind a 2 óramű pontossággal ugyan akkor ugyan azt fogják ugatni.
Vannak dolgok, amiket lejátszanak egymás közt, had morogjanak. Azért nem látom értelmét a korrigálásnak, mert nem is értjük igazán mit csinálnak, addig csak ronthatunk vele. Szvsz ők ilyen téren okosabbak, kár beleszólni
Persze érdemes figyelni őket, és eljátszani a gondolattal, hogy mi játszódhat le bennük
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Interactive Brokers társalgó
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Ultrásodik a Redmi K80 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest