Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
uh ha ezt én írtam volna..
btw pont azért dilemmáztam annyit, hogy a samu maradjon-e vagy menjek vissza szifonra, mert a One ui féle gui jobb volt. erre jönnek ezzel. ez olyan visszalépés, mint amikor az almánál elgurult ive gyógyszere és kijött az ios 7. ez a hetes szám el van átkozva úgy látom. ios 7, note 7, one ui 7.
-
joey04
titán
Itt van pár screenshot. Mint valami kínai márka felülete...
-
joey04
titán
több változtatást is az iOS 18 inspirál, így a zárképernyő gyorsfunkcióit és stílusát vagy a galériaikont. A Samsung is kettéoszthatja az értesítési- és kapcsolópanelt, bár konkrét stílusa inkább a HyperOS-re hasonlíthat.
Nem lehetnek ennyire hülyék. Az android hajnalán full iphone kopi volt a samu, de aztán nagyon jó útra tértek, a mostani One UI nem csak magasan a legjobb androidos skin, de iphone userként is jobbnak találom az iOS-nél is grafikailag, meg ahogy felépülnek a menük, kapcsolók, ikonok stílusa, meg az egész nagyon egyben van. A kettéosztott értesítési és kapcsolópanel az legnagyobb baromság iOS-ben, pont ezt akarják átvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest