Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
uh ha ezt én írtam volna..
btw pont azért dilemmáztam annyit, hogy a samu maradjon-e vagy menjek vissza szifonra, mert a One ui féle gui jobb volt. erre jönnek ezzel. ez olyan visszalépés, mint amikor az almánál elgurult ive gyógyszere és kijött az ios 7. ez a hetes szám el van átkozva úgy látom. ios 7, note 7, one ui 7.
-
joey04
titán
Itt van pár screenshot. Mint valami kínai márka felülete...
-
joey04
titán
több változtatást is az iOS 18 inspirál, így a zárképernyő gyorsfunkcióit és stílusát vagy a galériaikont. A Samsung is kettéoszthatja az értesítési- és kapcsolópanelt, bár konkrét stílusa inkább a HyperOS-re hasonlíthat.
Nem lehetnek ennyire hülyék. Az android hajnalán full iphone kopi volt a samu, de aztán nagyon jó útra tértek, a mostani One UI nem csak magasan a legjobb androidos skin, de iphone userként is jobbnak találom az iOS-nél is grafikailag, meg ahogy felépülnek a menük, kapcsolók, ikonok stílusa, meg az egész nagyon egyben van. A kettéosztott értesítési és kapcsolópanel az legnagyobb baromság iOS-ben, pont ezt akarják átvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- SONY LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest