Hirdetés
- VR topik
- Autóhifi
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
Ezen nem hangsúlyozták ki,hogy az USB-s vagy a PCI-os változatra gondoltak-e(a PCI-osak egyértelműen hardveresek),de nekem egyelőre a gyártó oldala és információi a mérvadóak és ott nincs feltüntetve (kihangsúlyozva),hogy rendelkezne hardveres mpeg enkóder csippel (bár ezt nem szokták eltitkolni-sőt),de ne legyen igazam(mert akkor nagyon jó vétel lenne)!

-
cigam
titán
Pedig valoszinu, hogy van, mivel az egyik angol forumon erre a kerdesre ezt irtak:
''The Instant TV Deluxe is a Instant dvd 2.0 with a tv tuner in it ~ analog only cable ready.Bővebben: link
Vagyis az Instant TV egy InstantDVD+beepitett TVtuner. (Persze az InstantDVD ''preview'' kimenete nelkul. Alitolag az ExpressDVD is csak annyiban kulonbozik az InstantDVD-tol, hogy nincs ''preview'' kimenete)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Secretive
aktív tag
Nos, én nem láttam sehol,semmilyen leírásban,hogy az ADS delux-nak hardveres enkódere lenne.
A mai divatos tunerek és szoftveres digitalizálók (2in1) szinte mindenben hasonló szolgáltatásokkal rendelkeznek, végülis bármelyiket választhatod.
A hozzászólásom aprópójaként felhívom figyelmed erre is:
Bővebben: link
(ADS INSTANT DVD XPRESS-em volt már-na ez hardveres)
[Szerkesztve] -
cigam
titán
Atolvastam 1-2 TVtuner topicot, de altalaban csak emlites szintjen foglalkoztak vele.
Eddig az alabbi kartyakat neztem ki:
Avermedia AverTV Cardbus
Hauppauge WinTV USB FM
ADS Technologies (USA) Instant TV
Ez utobbi talan a legszimpibb, mivel HW-es MPEGkodere van(vagy az csak a delux verio tudja?), ill. a hangot is az USB-n viszi at. Sajna a tobbirol nincs ilyen infom.
Esetleg aki rendelkezik ilyen vagy mas kulso tunerrel leirhatna par mondatban a tapasztalatait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Call of Duty: Black Ops 7
- iPhone topik
- Fejhallgatós találkozó
- Robotporszívók
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- További aktív témák...
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest