Hirdetés
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
Sziasztok,
Nos máris jelentkeznék egy kérdéssel. Adott egy 5 éves, Olaszországból behozott Kia Ceed SW ( [link] ), amit szombaton vettem át. Szükségét éreztem annak, hogy a garanciát tisztázzam a magyarországi márkaszervízben. Sajnos voltak a szervíz előéletében az intervallumokban pici csúszások. Mielőtt megvettem, láttam ezeket, de úgy gondoltam, talán nem lesz gond. Nos felvilágosítottak, hogy de, így már itthon nem vállalják a maradék két év garanciát. DE az "importőr jóindulatúságán múlhat a dolog". Ezt azért tettem idézőjelbe, mert ezt mondta az a szervizes, akivel beszéltem. Mit gondoltok fussak egy kört náluk, vagy engedjem el a dolgot? Baj nincs, apróságok vannak csak, hálaisten nem műszakilag (meg az ennyi idő alatt úgyse derül ki), hanem pl a kalaptartó roló rakoncátlankodik, a fedélzetin a szervíz figyelmeztetés offline, meg az egyik kulcsnak a háza a kettő közül elég leharcolt, meg pár ilyen apróság van még. Nyilván futott 84 ezret, szóval ezeken annyira nem lepődtem meg, csak jó lett volna ilyeneket gariban intézni, illetve az a két év amit tervezek vele, teljes biztonságban érezni.
Várom az építő jellegű véleményeket ezügyben, meg hogy Ti mit tennétek a helyemben. Esetleg ha más is járt így a fenti apróságokkal kapcsolatban, azt hogyan orvosoltátok amit lehetett házilag? Kulcs oké, azt találtam 4000 ft-ért, csak át kell szerelni.
Köszönöm a megtisztelő válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Konzol Screenshot
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Sorozatok
- Jogász topic
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Update 05.20 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest