- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
Sziasztok!
Autóvásárlás előtt állunk. Már 3 autótípusra leszűkítettük a választási listát. Az egyik a Hyundai i20 2014-2015 benzines típus. Párom szívesen kipróbálná mind a három kocsit 1-1 napra egy kb 100km-es úton. Egyedül a hyundai i20-nál nem találtunk bérlési lehetőséget Ivanicsnál csak dombornyomott hitelkártyával lehet, csak az miatt pedig nem fogunk csináltatni.
Én nagyon szimpatizálok ezzel a kis autóval, azért is írok ide, hátha valaki hasonló cipőben járt mint mi és tud ajánlani egy helyet. Budapesten szeretnénk kibérelni, de agglomerációban is megoldható még.Illetve annyi kérdésem lenne, hogy mivel én szívesen vennék ülésfűtéssel i20-at, hogy Mit kell nézni ?
Milyen gombot, pöcköt báármit.
A segítséget előre is köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Konzol Screenshot
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Sorozatok
- Jogász topic
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest