- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Ezt felesleges volt megírnod, mert a fanboyságtól annyira távol vagyok, hogy nem is látom Most AMD-m van, pár hónapja még NVIDIA-m volt, előtte AMD-m. Mindkét cég kártyáit használom, egyszer egyiket, egyszer másikat. Mindkét céget ekézem, mert megérdemlik, de jókat is mondok róluk, mint te.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Ez lenne az ésszerű, de ki fog derülni holnap, hogy másik exe fájl lesz-e a Phantom Liberty-hez, mint az alapjátéknál A drivernek ugye valamit néznie kell, ha tényleg külön profil van a kettőhöz, ahogy a driver leírásban állítják, mert akkor nem azt kellet volna írniuk, hogy "Added support for Phantom Liberty", hanem hogy "Updated cyberpunk support".
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
"Én csak a Cyberpunk miatt adtam egy próbát a 23.9.3-nak"
Még nincs kint a Phantom Liberty, hogy próbáltad ki? A driver pontosan a holnap megjelenő kiegészítőre készült. Én is ezért raktam fel, mert játszani fogok vele.
FireKeeper: Akkor odaírhatták volna azt is, hogy Patch 2.0, mert ez így elég félrevezető, hogy kinek is kell a driver vagy kinek nem A driver leírás alapján csak a Phantom Liberty-re lehet gondolni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest