Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Nekem most olyat csinál, hogy ha egy videólejátszó és egy böngésző is látszik, akkor a böngésző ablaka villog fekete képbeszúrásokkal, mint állat. Amint minimalizálom a videólejátszót, megszűnik. Hihetetlen, hogy az AMD mindig ilyen alap dolgokkal, mint például a böngészők GPU gyorsítása küszködik, mert elő-elő jönnek ezek állandóan, hiába javítottak már hasonlót ~1 éve
FireKeeper: Egyszer előfordult egy ilyen 2mp-es teljes "lefagyás" is böngésző + videó lejátszás közben. Akkor ez az, mint nálam
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz FireKeeper #6 üzenetére
2-3 hónapja van AMD-m. Előtte NVIDIA-val nem volt semmilyen böngészős vagy videó lejátszós bajom. Ez vitathatatlanul az AMD sara
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
"Én csak a Cyberpunk miatt adtam egy próbát a 23.9.3-nak"
Még nincs kint a Phantom Liberty, hogy próbáltad ki? A driver pontosan a holnap megjelenő kiegészítőre készült. Én is ezért raktam fel, mert játszani fogok vele.
FireKeeper: Akkor odaírhatták volna azt is, hogy Patch 2.0, mert ez így elég félrevezető, hogy kinek is kell a driver vagy kinek nem A driver leírás alapján csak a Phantom Liberty-re lehet gondolni.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Ez lenne az ésszerű, de ki fog derülni holnap, hogy másik exe fájl lesz-e a Phantom Liberty-hez, mint az alapjátéknál A drivernek ugye valamit néznie kell, ha tényleg külön profil van a kettőhöz, ahogy a driver leírásban állítják, mert akkor nem azt kellet volna írniuk, hogy "Added support for Phantom Liberty", hanem hogy "Updated cyberpunk support".
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Ezt felesleges volt megírnod, mert a fanboyságtól annyira távol vagyok, hogy nem is látom Most AMD-m van, pár hónapja még NVIDIA-m volt, előtte AMD-m. Mindkét cég kártyáit használom, egyszer egyiket, egyszer másikat. Mindkét céget ekézem, mert megérdemlik, de jókat is mondok róluk, mint te.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
AMD Adrenalin 23.9.3 Drivers | CP 2077: Phantom Liberty FPS Boost!
A Phantom Liberty-s új helyszíneken látható fps növekedést okoz, de az alapjátékos benchmark-ban semmit egy 6750XT-vel 7900XTX-szel a különbség mindkét esetben nulla.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest