Új hozzászólás Aktív témák
-
ferkoboy
senior tag
válasz
#41635072 #2473 üzenetére
Én otthonra elegendőnek tartok egy mezei szappant is.
A fertőtlenítős kézmosó folyadékok használatának inkább intézményekben látom értelmét, ahol fennáll a veszélye, hogy egyik "beteg"/"páciens"/"ügyfél" megfertőzi az őt követőt.
Fertőtlenítők közül talán a Clarasept a legelterjedtebb/ legkönnyebben beszerezhető. Megfelelő védelmez is nyújt.Törölköző - régi, 90 fokon kimosott, nem szöszölő törölköző szerintem elegendő. Jómagam üzletben eldobható papírtörlőt használok. (Otthonra feleslegesnek vélem, ott én is törölközőt használok.Persze nem havonta cserélve...[sűrűbben])
Üdv: Ferkó
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest