- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mik ezek az új monitoron?
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
válasz ScomComputer #4624 üzenetére
Olyat esetleg nem tudsz amit nem kell leszabályozni hogy ne legyen hangos?!
Deepcool Captain 240-et néztem az ez alapján a video alapján egész jónak mondható de sajna az hűtési teljesítményben azért elmarad sztem az Alphacooltol...Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
Sziasztok!
ALPHACOOL EISBAER 280-ast hallott már vki innen hogy milyen hangos terhelés alatt a pumpája?!
Vagy esetleg tud vki belinkelni ide erről a kompakt vizhűtőről vmit én kerestem youtubon rola dolgokat de csak a "kistesójáról" a 240-esről találok...Köszi előre is!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
NZXT X61-et néztem ki anno meg Cooler Master Neptun 280L-t de mindkettőnél elég sok megdöglött egy idő után ill a pumpájuk hangos volt meg kerregett ilyenek...Mindenféleképp olyan kellene ha váltok ami időtálló és letekerve is csendes a gyári ventillátoraival is és a 4.5-re huzott 6 magosommal is elbánna nyáron is mikor nem 22 hanem 30 fok van a szobában!Jelenleg a spórolás időszaka van ha esetleg később meggondolnám magam és kompakt vízre váltanék úgy max 50-et költenék kbre rá szal kb ez a keret lenne rá adott!
-
dime27
őstag
Egyenlőre marad ez aztán meglátjuk mit hoz a jövő meg az uj technológiák!Nem tudom, hogy ha megrántom a procim 4.5Ghz-re akkor már kb 300W vagy mégtöbb TDP-et kell eltávolítania hogy akkor is jobb lenne a kompakt vízhűtő?!Amugy hamarosan új házba költözöm (Thermaltake Core X9 Snow Edition) hely az lesz benne bőven, hogy hatékonyságre melyik hűtő hűtene jobban abban a házban azt így látatlanba nem tudom megmondani
-
dime27
őstag
Hally
Használt Neptun L-t (sajna nincs rá gari) érdemes venni ill mennyivel tudná jobban lehűteni a huzott 3930k-mat azonos hőmérsékletű szobában a jelenlegi cpu hűtőmnél?!
Persze ha csak ilyen 5 fokot tudna ráverni mondjuk akkor gondolom nem éri meg a csere...Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
Cougar ventiket néztem ki idehaza szted hol lehet még kapni pcx-en kívül?! 12-es folyadékcsapágyast találtam az menne az első toronyra mert ott a venti amugy is a memóriák tetején ül! 14-est a két torony közé csak 1000rpms csúszó csapágyast találtam olyanból is folyadékcsapágyas kéne valahonnan! Jah és pwm-es!
-
dime27
őstag
válasz Dr. Gonzο #3247 üzenetére
Akkor lehet nem is kéne gondolkodnom az eladásán pedig most olvastam egy tesztet a kisebbik Cooler Master 240M-ről nagyon halknak irják és csak 2-4 fokkal veri meg a 280L ami sokkal de sokkal hangosabb.De gondolom ez is gyengébb akkor a Silver Arrow-tól mondjuk annak ha felbőgnek a 2400rpm-es ventijei azért nem igazán lehet mellettük megmaradni szóval ezért is kezdtem el gondolkodni kompakt vízhűtésen meg azért mert eltakar egy csomót a szép alaplapomból...jó-jó maga a hűtő is szép darab ez nem vitás!
-
dime27
őstag
válasz rambustibi #3245 üzenetére
3930k-t akarnék majd hűteni vele min 4.5 ghz-en most egy Silver Arrow SB-E van rajta nem tudom mennyivel lenne jobb a helyzet a 280L-el illetve azt tervezném h a gyári ventik helyére a Silver Arrow kettő darab 14-es PWM-ét tenném...
-
dime27
őstag
Esetleg vki tudna olyan tesztet belinkelni ahol egyszerre szerepel NZXT x61 vs Coller Master 280L vs Nosctua NH D-15 ?! Előre is köszi!
-
dime27
őstag
Sziasztok!
3930k hűtésére olyan 4.5ghz környékén mit ajánlotok?!
Én ezt néztem ki nem tudom ez mennyire lenne elég: Cryorig A40 Ultimate?!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Google Pixel topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kedvenc zene a mai napra
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest