Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Hát próbálom keresni a legutolsó bejegyzést..
Szóval én az új gépemet egy 850-es alaplappal raktam össze 64G 6400-as-cl32-es rammal, amit esetleg duplázhatok még, de ott van valami bug, ami miatt nem alap, hogy megy a 128Gb.. A proci tekintetében a 8700-ra esett a választásom, hogy amikor upgradelem a procit egy 16 magos verzióra, a 8700G bekerüljön a tv alatti HTPC-be és oda ne kelljen már a külön VGA-t venni. A mozira igen megfelelő.. asetto corsa is elfut rajta..
A proci (APU) mellé egy 5060-a LP vga-t vettem, mert eredetileg a HTPC-be tettem volna be mindent.. Aztán rátaláltam egy Schieftec házra, ami megtetszett, és elfért benne egy jobb hűtő a gyári pörgettyűnél.
Videóvágásra használom főként a masinát. Össze lehet hangolni, hogy a lehető legtöbb hardveres támogatást kihasználhassam. Mind AMD, mind NVIDIA oldalról. Nem rossz, hogy több videó render motor van kéznél hardveresen. Hazudnék, hogy mindent összehangoltam már patentra, de a 2 GPU érezhetően kihasználható.
Mivel jó a hűtőm, próbáltam megkeresni a lehetőséget, hogy 65-ről 95W-ra emelhessem a TDP-t, de a Biosban nem találtam meg. Lehet le van (már) tiltva. Ezt kutattam volna a fórumon..
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby rádiós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő