Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Auratech

őstag

Hát próbálom keresni a legutolsó bejegyzést..
    Szóval én az új gépemet egy 850-es alaplappal raktam össze 64G 6400-as-cl32-es rammal, amit esetleg duplázhatok még, de ott van valami bug, ami miatt nem alap, hogy megy a 128Gb.. A proci tekintetében a 8700-ra esett a választásom, hogy amikor upgradelem a procit egy 16 magos verzióra, a 8700G bekerüljön a tv alatti HTPC-be és oda ne kelljen már a külön VGA-t venni. A mozira igen megfelelő.. asetto corsa is elfut rajta..
    A proci (APU) mellé egy 5060-a LP vga-t vettem, mert eredetileg a HTPC-be tettem volna be mindent.. Aztán rátaláltam egy Schieftec házra, ami megtetszett, és elfért benne egy jobb hűtő a gyári pörgettyűnél.
    Videóvágásra használom főként a masinát. Össze lehet hangolni, hogy a lehető legtöbb hardveres támogatást kihasználhassam. Mind AMD, mind NVIDIA oldalról. Nem rossz, hogy több videó render motor van kéznél hardveresen. Hazudnék, hogy mindent összehangoltam már patentra, de a 2 GPU érezhetően kihasználható.
    Mivel jó a hűtőm, próbáltam megkeresni a lehetőséget, hogy 65-ről 95W-ra emelhessem a TDP-t, de a Biosban nem találtam meg. Lehet le van (már) tiltva. Ezt kutattam volna a fórumon..

Új hozzászólás Aktív témák