- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
walter70
tag
Nem tudom,azt hol látom?
-
walter70
tag
Próbáltam,azzal sem működik.
-
walter70
tag
Sziasztok,
CE-ben tallózni szeretném a megosztott mappákat és smb alatt folyamatosan az "Operation not permitted" felirat fogad.A laptopon elvileg minden be van állítva,látja a megosztott mappákat és a lejátszót is.Egészen tegnapig semmi gond nem volt vele,aztán egyszer csak ez a felirat fogadott.
Tudatosan nem állítottam át semmit.A megosztott mappák egy Synology nason vannak.
Tudna valaki segíteni? -
walter70
tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Szóval:a videód alapján csináltam.A windows szolg. be-kikapcsolása megvan (eddig is megvolt).A hálózati hely kiválasztásánál beírom az ip-t,meg is találja,kiválasztom a mappát,átnevezem,enter és akkor kéri a nas jelszót.
A filmeket nasról nézem GT Kinggel,amúgy semmi gond upnp alatt megy minden,csak tartalommegadás nincs,ezért kellene a samba.
A corelec beállításokban nincs bekapcsolva a jelszó. -
walter70
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Oké,csak most éppen lefagyott.Szerintem délután újra telepítem az egészet.
Amúgy szerintem a leírás szerint csináltam:videók hozzáadása,betallóztam a mappát (úgy is próbáltam,hogy beírtam az ip címét és úgy is,hogy megtalálta a gép),átneveztem,de volt,hogy meghagytam az eredeti mappa nevet,okéztam,és szépen beletette a listába.Nem dobta fel a tartalommegadást és úgy láttam,hogy egyebet nem is lehet vele tenni.
Magával a film lejátszással semmi gond,minden működik,csak ezt az egy funkciót nem tudom használni. -
walter70
tag
Sziasztok,
a médiatár kialakításánál képtelen vagyok előhozni a tartalommegadás ablakot.Próbáltam már mappát,filmeket egyenként,illetve az egész NAS-t is,deegyszerűen nem dobja fel.Beelink GT King és upnp megosztást használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.