Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos tablet topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
junkpod #2682 üzenetére
Van egy Nvidia Shield TV-m és ott a beállításokon belül van olyan opció, hogy mount NAS. Ez egy állandó csatolás, ami arra szolgál, hogy minden app lássa a NAS mappáit fixen.
Ez működik is, csakhogy a Kodi-n belül ez annyit csinál, hogy a mappákat látja DLNA-szerűen és a mappán belül tudok fájlt kiválasztani lejátszásra.
Szóval közben már rájöttem, hogy a fenti opciótól függetlenül kell manuálisan hozzáadni a NAS-om mappáit. Az NFS és SMB megosztás között amúgy van lényegi különbség?
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Bizros nagyon béna vagyok, de valaki le tudja nekem írni, hogy a Kodi-ban hogy tudok hozzáadni egy mappát a NAS-omon, amit azt akarom, hogy a Movies szekcióban szkenneljen be a Kodi és legyen ott az összes filme a Movies alatt?
Van egy Nvidia Shield-em, ehhez már hozzáadtam a NAS-t, tehát minden app látja a megosztott mappákat (pl. Filmek, Sorozatok, Fényképek). A Kodi is látja ezeket a mappákat, de amikor a Movies fül alatt arra kattintok, hogy Enter files section, akkor ugyan ott vannak ezek a mappák, de nem engedi kiválasztani egyik mappát sem, hanem a mappákon belül tudok kiválasztani egyes média fájlokat. De én nem egyes fájlokat akarok kiválasztani, hanem egy egész mappát.
Remélem érthető voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Subaru topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lightyear - befektetési app
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest