- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Porszemnyi a világ legkisebb OLED pixele
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Szép estét! Van egy StrongBox mediaboxom GoogleTV rendszerrel. A Kodihoz szerettem volna feltenni egy repo-t, de a bedugott pendriveon nem látja a zip filet. Ha gyökérkönyvtárba van akkor sem, ha almappában, akkor sem. Van valami tipp, hogy mit kellene tennem, hogy lássa? Köszönöm a tippeket!
-
Melack
veterán
Technikai kérdés: M9S Pron a Kodi 17.3 alapból fent volt, Google Play mondjuk nem látja, így nem is frissül fel 17.6-ra. Arm64 installert letöltöttem, elindítottam a frissítést, jelzi is, hogy frissíteni fogja, majd kiírja, hogy frissítés sikertelen. Mi lehet a gond?
-
Melack
veterán
docooler M9S Pron a 17.3-as KODI fut, Google Play fel sem hozza, hogy frissítsem fel. Melyik apk kell a kodi honlapjáról, hogy a legfrissebb legyen?
-
Melack
veterán
T. Topiklakók! Korábban láttam azt hiszem itt olyan kiegészítőt, amivel az élő adásokat lehetett nézni (hazai és külföldi csatornák). De most nem találom ezt a hszt. (Vagy a másik 2 topikban volt, nem tudom). Keresném ezt a hszt, vagy útmutatót, hogy Klub meg 2 legyen. Köszönöm!
-
Melack
veterán
Sziasztok! S912-es procival Android alapon mennyire használható a Kodi? Shark repobol kellene pár add-on meg az Exodus+. Más elvárásom a külső vinyo kezelésen túl nincs ilyen oldalról. Köszönöm válaszotok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Temu
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest