Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- Amazon Kindle
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
válasz
samupapa
üzenetére
Biztos, hogy ezt nekem akartad címezni? Blakey volt az, aki megkavarta a dolgokat az optikai kimenettel (nem hinném, hogy rossz szándékkal), de a kérdező is kissé szétszórtan adta elő a kérdését. Nem szokványos dolog, hogy 3,5mm-es jack-en vezetik ki a koaxiális S/PDIF-et, sokakat már ez összezavar, téged is, ahogy írtad (feleslegesen vettél egy 3,5mm/toslink átalakítót).
Az MXR képét azért tettem be, mert már kezdtem kételkedni benne, hogy a kérdező gépén van-e egyáltalán 3,5mm-es jack S/PDIF felirattal.Visszaolvastam miről volt szó itt május végén, nem látok semmiféle találgatást, max. annyit, hogy Beni is rácsodálkozott a 3,5mm-es jacken történt S/PDIF kivezetésre.
#823Ahogy nézem, most is ugyanazt írtam.
#1070A Kodi hang beállításánál ha passthrough-t akarsz a filmekhez, akkor Android/S905 alatt nem szabad átállítani a hangszórók számát (Number of channels) 2.0-tól eltérőre, mert lefagy a Kodi. A PT ettől még működik, tehát többcsatornás kimeneted lesz az S/PDIF-en keresztül. Kodi audio quick start guide (már vagy 100× linkeltem).
Remélem én is segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi