Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- LED / LCD TV topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bluetooth hangszórók
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Van egy X88 Pro X3-as boxom, CE-vel. Pár hónapja feltettem rá a Nexust, ill. beállítottam a médiatárat (szerverről filmek és sorozatok SMB-n megosztva). Viszont az őrületbe kerget. Egyrészt, ha bekapcsolom a TV-t, elindítok egy Netflixet, vagy Youtube-ot, és egy idő után magától átvált a HDMI-re, a box-ra, elindul a CE. Annak ellenére, hogy a TV-n ki van kapcsolva a CEC! Így meg végképp nem értem, miért indul el akkor a CE is
A másik gondom, hogy valami nem ok a médiatárral. Be van tallózva rendesen a filmek és a sorozatok mappa is, a sorozatok rendben vannak, de a filmeket valamiért nem látja, vagy legalább is csak 2-3 jelenik meg talán. Na úgyhogy csinálnék valami gyári visszaállítást a CE-n, vagy legalább is a médiatárat kellene kukázni, ami most be van állítva. Ezt hogy tudom megcsinálni? Meg kikapcsolom a CEC funkciót a CE-en is, hogy tutira ne kapcsoljon be a TV-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A másik gondom, hogy valami nem ok a médiatárral. Be van tallózva rendesen a filmek és a sorozatok mappa is, a sorozatok rendben vannak, de a filmeket valamiért nem látja, vagy legalább is csak 2-3 jelenik meg talán. Na úgyhogy csinálnék valami gyári visszaállítást a CE-n, vagy legalább is a médiatárat kellene kukázni, ami most be van állítva. Ezt hogy tudom megcsinálni? Meg kikapcsolom a CEC funkciót a CE-en is, hogy tutira ne kapcsoljon be a TV-vel.