Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPad topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RAM topik
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Picit elakadtam, kb 1 órája szenvedek a dologgal, így bátorkodom most már itt feltenni a kérdést.
2-3 éve van itthon egy mekool K1 pro (s905), nasról, hálózatról szoktam rajta filmeket nézni. Teljesen jól működött, hogy a filmek netről szedett állapotban kerülnek bele a mappába, és átnevezés nélkül azonnal meg is jelenítette a fanart képektől kezdve a magyar nyelven leírt cselekményig minden infót a filmről.
Most vásároltam egy újabb boxot (s905x3). CE rendben fel is ment, minden jól működik, csak 1 valami nem. Mégpedig a fentebb említett film információk lehúzása. Universal Movie scraper van állítva, ha nem nyúlok hozzá, le is szedi az angol nyelvű borítótól kezdve az angol nyelvű cselekményt is. De amint magyarra állítom őket és médiatárat akarok frissíteni, így már nem az universal movie scraperen keres, hanem Local info databesen, ahol persze nem talál semmi.
Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Flint 2 OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest