Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Nekem ment a himediawrapper, ahogy írták, felrakás után kell egy restart. Viszont pvr kiegészítőt nem tudtam feltenni. Erre van okosság? Illetve ez nem készülékspecifikus, nas film mappájáról csináltam egy korrekt NFS megosztást, és annak a beállításakor a tmdb scrapert állítottam be, a film leírások annak ellenére angolul jönnek, hogy magyarra állítottam, sőt, a kodi és az android is magyar nyelvre van állítva. Próbáltam eltünteni a tmdb-t, és feltenni a port.hu scrapert, felmegy, de a másik nem tűnik el, és a port.hu 20 perc alatt 2 filmről se tudot érdemben nyilatkozni, holott néztem, keres, frissít, tehát csinálta. A TMDB 100x gyorsabb, csak ugye a szöveg nyelve... Ebben van valakinek tapasztalata, mit csinálhattam rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest