Aktív témák
-
viharhozo
addikt
A Madardomb sztem Kobanya es eleg jol szitualt emberkek laknak arrafele.
-
LukE
veterán
Ülj fel a népszínház utcában a (?)28 villnyosra, na az egész szép helyeken megy keresztül.
8kerből a Baross utca még nem gáz, beljebb csak saját felelősségre
(ha kell, van 1 eladó viperám 10k-ért. szelf dífenz:D) -
fLeSs
nagyúr
18-19. kerületről nem lesz kutatás? :DDD
-
PeliScan
addikt
No, ma végül nem voltunk sehol, mivel a legleprább részekről lemaradtunk már sajnos. :( Holna viszont megpróbáljuk elcsípni a leginkább magas státusú területét Kőbányának, ami a FKF diszpécsere szerint:
<> Maglódi u
<> Tündérfürt u
<> Jászberényi u
<> Temető
<> Újhegy
<> Sibric(?) u
Egyetértetek vele, ezek télleg a jobb környékhez tartoznak? :F -
PeliScan
addikt
Hát, van aki nem örül neki, van aki kifejezetten örül neki, mert benne lesz a tévében, gondolom azt hiszi. :D
Igen, a lakossági panaszokról már tudok, meg a FKF illetékese is panaszkodik rájuk, először nem is akart infókat kiadni nekekm telefonon, mert azt hitte h én is guberáló vagyok, végül meggyőztem h szociológus hallgató. (azt persze nem kötöttem az orrára, hogy ha végzek, lehet h változik majd a helyzet :DDD :O) -
fokukac
nagyúr
a hős utca is kőbánya, igen.
Egyébként pedig nem vernek meg a guberálók, hogy látják, hogy fotózod őket?
vagy ügyesen álcázod, hogy ne lássák? :)
legalábbis nekem negatív tapasztalataim vannak ilyen téren.
de a lomtalanítást én is nagyon szeretem, amikor néhány napig a város össze guberálója it turkál előttünk. amikor éjjel kettőkor, a síri csendben arra ébredsz, hogy valaki éppen most kezdi kalapáccsal szétszerelni a kirakott ezeréves műszaki dolgot, mer' a fém kell belőle... -
PeliScan
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #10 üzenetére
Oksa, köszi, reggel meg is teszem. Holnap kiderül, melyik szektor a soros a lomtalanításbna, és akkor odadiffundálunk. :)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Intelligencs #8 üzenetére
Igen ilyesmik :D
Self-defense equipment :) -
válasz
bLaCkDoGoNe #6 üzenetére
Felszerelés alatt mit értesz? Boxer, nuncsaku??? Javallott bezony. :D
-
PeliScan
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #6 üzenetére
Köszönöm! Nagyon nem vagyok ismerős arrafelé, az is még Kőbánya közigazgatásilag?
Ma a Kőrösi Csoma, Harmat, Templom, Kápolna utcát jártuk be, mert ez volt soron a lomtlanítóknak. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Ha a Népstadiontól mész a Népliget felé egy megállót az 1-es villamossal, majd leszállsz és átmész a Hungária krt. bal oldalára, ott találsz egy, a körútra merőleges utcát, ami a távolban egy vasúti töltésben végződik. Asszem Hős utca a neve... Na annál lerobbantabb gettót még nem láttam. Csak nagyon jól felszerelt kutatócsoporttal járj arra... :D
-
PeliScan
addikt
fokukac, neked is köszönöm! :)
Pár életkép, a sok közül. A hajléktalan várja a kisfurgonnal érkező ''fővállalkozót'', és vigyázza a saját kupacát...
...aki nemsokára meg is érkezik, és átadja a pénzt. Hosszasan alkudoznak, h 200 ft vagy 250. Végül azt hiszem, megegyeztek 250ben. :o
Itt pedig a lomkommandó esze magyarázza, hogy ''az ott az alu, azt hozzátok, és ott is egy kis réz lamella, úgy, türd csak le''...
Ha esetelg mégvki tud vmit a környékről, szívesen veszem! -
fokukac
nagyúr
igen, ahol a 3-as vili jár, a Bihari utca, Balkán utca, Fertő utca elég lepusztult környék. (már az utcanevek is sejtetnek valamit)
kicsit gazdagabb környéknek meg ott van a Gitár utca- Harmat utc környékén a családi házas rész, esetleg kicsit kijebb Kőbánya kertváros (a Gödöllői és az Újszász-Szolnoki vasútvonal elágazása után a két vasút között) -
PeliScan
addikt
Sziasztok! :)
Nem szokásom nagyon off topicokat nyitogatni, de ez most elég sürgős lenne, és reménykedem h találok a címbéli kritériumoknak megfelelő embert itt a fórumon.
Arról lenne szó, hogy elsős szociológus lévén, kell vmit alkotni ''terepgyakorlat'' címén, szűkítve a kört, vagyoni különbségek mérésére kell alternítív megoldásaokat keresni, és ezeket alkalmazni a gyakorlatban. Többen a házak előtt parkoló kocsik értékéből, vagy a házak állapotából vonnnal le messzemenő infókat, ám ez túl egyszerű és kézenfekvő szerintem.
Így azt találtuk ki a három fős kutatócsoportommal (:D) hogy a lomtalanítás során kitett cuccok értékéből, minőségéből, jellegéből fogunk a terület vagyoni státuszára következtetni. :) Viszont a XIII. és IV. kerületben már volt lomtalanítás, pedig ezeket a kerületeket ismertem én igazán; most a számomra teljesen ismeretlen X. kerületben van lomtalanítás épp.
Ezért nagyon örülnék neki, ha tudátok információval szolgálni Kőbánya gazdagabb és szegényebb területeiről! Elég sürgős lenne, mivel április 5-9ig tart, tehát mér így is ki vagyunk picit futva az időből. :(
Előre is nagyon köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest