Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
Wolfskin
üzenetére
Hát, akkor passzolom...
Viszont PotPlayer-ben most ráakadtam: a görgővel, vagy az egér gombjaival lehet framenkénti léptetést végezni. Viszont billentyűvel kombinálni az egér gombjait nem találtam meg, hol lehet. Illetve sima billentyűkombinácóval sem tudom, hogy lehet. Valahogy biztos azzal is lehet. Át kell nézni rendesen a beállításokat.
(#690) Hege1234: Beállítások \ Általános \ Billentyűzet/egér. Itt kiválasztod a Görgőnél, hogy mit szeretnél. Nálam így írja: "1höz Ugrás (+/- 5 mp.)"
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Milyen videókártyát?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Alkoholista nevelde
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest