Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Nah, most felraktam a legújabbat, 2 dolgot javítottak benne, miközben állítgatom, és eszembe jut valami leírom.
1) Feliratot én opaque box-ban használom, fekete áttetsző háttérben. A feliratot szeretem, ha teljesen a képernyő alján van, hogy fekete átlátszó háttere összemosódjon a monitor kávával. Viszont akármit akárhogy állítok, egyszerűen minimum 5-10 pixel hézag van alul.
Mivel tudom elérni, hogy az ablak, vagy a képernyő aljához igazítsa. Azaz 1 soros akkor is alul legyen, mert jelenleg ha 2 soros akkor kb 5-10 pixel üres rész van, ha 1 soros akkor meg 50~.2) Mivel amit csináltam Kmplayer-hez skint, sajna nem lehet használni Potplayer-hez, hol található egy nagyobb skin adatbázis képekkel, szépen rendszerezve.
3) Magyar verzió várható belőle a közeljövőben? Vagy külön letölthető magyarítás?
4) Hol van az, hogy "Lejátszás után Leállítás". Esténként ha elalváshoz nézek valami sorozatot és bealszom a felénél, akkor ne arra keljek hajnalban, hogy gép még megy. Kmplayer-ben ez 1 hotkey. -> Megtaláltam
5) Kmplayer-ben a sima jobbra-balra gombokkal képkockákat léptet előre hátra, Potplayer-ben ezt hogy érhetem el?
szerk.: Nem használok cleartype-ot, viszont Kmplayer-ben nagyon szépek a betűk, Potplayerben viszont eléggé recések a betűk széle, erre van megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- OLED TV topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- StarCraft 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest