Hirdetés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Uszkve másfél hete sikerült megszerezni a Tricks of the Doom Programming Gurus c. szolíd, 900 oldalas id Tech 1 értekezést, csudás állapotban ÉS a CD-vel egyetemben.
A kötet amúgy sem egy gyakori madár az antikváriumok mélyén, ez is a sültkrumplizabálóktól jött, egy óceánon által, de példányunkat a lemezmelléklet megléte (az bontatlan volt) kifejezetten kiemeli az amúgy sem túl népes sorból. Mákom volt, az utolsót vittem el, 3 hét alatt ide is ért.
Persze '95-ös kiadás révén a mellékelt fejlesztőeszközök zömében elavultak, ennek ellenére eleddig barátságos olvasmánynak bizonyult, feeling, jó kis könyv. Polcon a helye.
-------------------------------------------
Más: A tegnapi gatyarohasztó időben összedobtuk a garázst, levittük a netet, be- és átrendeztük a helyet, izzítottam egy Doom Builder 2-őt, csináltam gyorsba egy FFA arénát. Aztán estére, mikor kezdtük volna a mészárlást, böszme vihar. YAY. DE MEGVÁRTA, AMÍG ELKÉSZÜLÖK A MAPPAL.

Ma reggelre a felhők elvonultak, az előbb próbáltam itten szolíd magányomban működésre bírni a friss WAD-ot és megy.
Szaúval ma ZDoom LAN várható, amolyan klasszikus, felparaméterezett host segédletével.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest