Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Félig tévé, félig monitor: LG MyView Smart Monitor
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Tuning kezdőknek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
Aktív témák
-
-
V1 zolee kollégának írjunk be egy pirosat, azon kevesek egyike aki képes jelezni tali előtt, hogy akkor itt meg itt ebben meg ebben leszek itt meg itt találsz meg stb. Pontos (mint én), nekem ezért a mai biznisz 10 pontos. üzletünk tárgya
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Henker2-nek kérek pirosat beírni. Türelmes ember, én nem egyezkedtem volna magammal ennyi vacilálás után. Üzletünk tárgya
-
Kérek beírni egy pirosat Manus01-nek, Sandrew-nak, h1n1_900-nak, ennyi sztem elég lesz a beazonosításhoz mert mind ő az. Ez a gazember aki több mint 100 üzlet után csak piros, most ismét, jééééééé, de meglepő. Innen már tiltott üldözött értelmes ember!!!! Üzletünk tárgya + itt nem szerepelő ram + 2db Swif2 1200 (tőle vettem ezt a kettőt)
Ha probléma van pübe!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Pirosat kérek beírni zsiguli1.6-nak! Az elvileg rossz alaplapomat vette meg tőlem. Nem volt probléma, utalt, postáztam. Kapcsolattartó, mert aki év végén reggel 9 kor hív az bizony vásárolni akar. hirdetés
-
Janoska26-nak kérek egy Intel I7 2600K miatt. Sajnos a hirdetés linkje elveszett + már nem él mert én kaptam az utsót.....
Korrekt, rendes, meg úgy mindent![ Szerkesztve ]
-
Pirosat kérek beírni sephi kollégának. Semmi sallang, határozott, ajánlom! Üzletünk tárgya Nokia 6300
-
-
Piros atos19881101 kollégának ezért! Korrekt!
-
Prios BL@CK kollégának! Pontos korrekt meg minden. Tud csomagolni! Ez fontos! Üzletünk tárgya
-
-
-
-
-
-
-
Hátha lesz értelme még!
Pirosat kérek TESCO-Zsömle-nek. Egy Thermoszenzort vettem tőle. Korrekt PH-s!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
-
Piros pont jár DigitXT kollégának. Nem csak olvasatra, de élőben is rendes fazon.
Üzletünk tárgya: Vízhűtéshez tartály2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Aktív témák
Hirdetés
- Több darab Iphone Se 2020 64GB fekete, független, magas akkuállapotokkal, 27% ÁFÁ-s ÁR !
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple AirTag 4db/Pack Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 128-256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest