Hirdetés
Aktív témák
-
dudi
senior tag
arni1nek piros pont, sikeres motorola v3xx mobilt üzleteltünk...
-
dudi
senior tag
fecos2-től vásároltam q9400 procit, a vétel rendben zajlott le, előreutalással fizettem és postázott végül, így sem volt semmi probléma.
A termék hirdetése itt -
dudi
senior tag
BeastHUN-nak pirospont, sapphire 3850-et vettem tőle, szépen muzsikál. Kicsit kellett tologatni a találkát de végül minden gond nélkül lezajlott az üzlet. Köszönet érte.
-
dudi
senior tag
köszönöm Tonyius777-nek a türelmét, microsd-sd adaptert vettem tőle.
-
dudi
senior tag
amoba pirospontot érdemel, fülhallgató bluetooth dongle csere volt
alkalmazkodott hozzám és pontosan ott volt a megbeszélt helyen. köszönet érte -
dudi
senior tag
Klemensnek pirospont, ram üzlet, időben a megbeszélt helyen volt.
-
dudi
senior tag
Tonyius777nak pirospont, gyorsan reagált, gyorsan megtörtént az üzlet.
-
dudi
senior tag
Korrektségükről (újfent) tanúbizonyságot tettek:
DuplaZso - proci, igényes csomagban, rövid idő alatt postázva
joces - vinny-cseszter, rugalmas időpontegyeztetés,
vikcsi - alaplap, megérkezett, bár s775 2lába törött, de úgy néz ki megy a lap rendesen. Postával, rendesen csomagolta, rövid időn belül postázta.egyenlőre ennyi, mindhármukkal korrekt, gyors üzletet lehet intézni.
szerk.: pirospontot piros színnel
-
dudi
senior tag
joces-nek pirospont a gyors vinyóvásárlás lebonyolításért.
-
dudi
senior tag
hello!
bővítem a listát még egy korrekt üzletemberrel: moongoose
Elég bizalmas voltam, egész megértő volt, posta is időben, hibátlanul, agyoncsomagolva érkezett meg.
Úgyhogy kap tőlem is egy virtuális pirospontot. -
dudi
senior tag
én egy negatív tapasztalattal szolgálnék: fero02 kollégától vettem volna egy 700-as celeron procit. Postán feladta, én feladtam az ellenvételt (2x1gb vinyó). A vinyó megjött, a proci nem. Pedig állítólag feladta. Nekem összesen ennyi volt a negatív tapasztalatom itt a pH-n. Kis érték, de rosszul esett
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest