- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Vigyétek már el!
-
macilaci78
nagyúr
Az SLI jellemzően csak NVidia videókártyáknál lehetséges, arra szolgál, két videókártyát kezeljen le a gép azokat összekapcsolva. Amit én kínálok, az rendszermemória, ha azt akarod összefonni, azt duál-nak szokás nevezni. Ehhez viszont általában páros számú memóriamodulokat szokás használni, én viszont egy darab (mod(2)1=1, vagyis páratlan) memóriát kínálok. Ha sikerül párját kerítened, valszeg képes dualba menni. Viszont ahhoz ugyanezen típusú kell: nem csak a memória mérete, órajele, stb, de a tranzisztorszámnak és minden szarnak egyeznie kell. Ezért szokás őket párban adni a boltokban is.
Tehát hogy ne köndörfalazzak tovább: nem, ez bármilyen DDR2 ramokat fogadó alaplapba belemegy. -
champion
csendes tag
válasz
macilaci78 #9 üzenetére
Én még újonc vagyok, de hagy kérdezzem már meg, hogy ez a RAM csak SLI-s lapba megy bele?
-
macilaci78
nagyúr
Magára hagyom a totyikot és elmerül a sűllyesztőben?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78 #7 üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
Mi van, mindenki tele van rammal?
-
macilaci78
nagyúr
↑
-
macilaci78
nagyúr
↑
-
macilaci78
nagyúr
Na, lassan vége a munkaidőnek, pattyogok haza!
-
ploteus
aktív tag
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
EZ tényleg jó ár. UP a memóriának...
-
macilaci78
nagyúr
Szal Kingstone DDR2 512MB/533MHz ram bontatlanul eladó Szegeden 7k indulóárban, vagy postázható az országba. (A postaköltség a vevőt terheli!) Tekintettel a jó árra, alku lefelé nincs.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest