Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
djsaabe
tag
hy
bos de már nem alkalmas a dolog. nem az idő miat hanem a ame miatt -
GombócArtúr
senior tag
megérkeztem! konkrétum, ilyesmi? hogy hol merre? meg még fel is kéne rakni... remélem nem szaggat!
-
djsaabe
tag
please valaki még jöjjön neten kingezni hogy faszaá legyen a gem
-
djsaabe
tag
artúr !
Oké jó nyaralást vaérom jelentkezésed.
na mások ?? -
djsaabe
tag
tényleg
ha valaki akar jöhetne kingezni online-on (vagyi IP-n) egyzser kipróbálnám.
na valaki?? aki jön légyszi szerezzen be ventrilot ha véletlenül nemlehetne chatelni jatek közben. -
GombócArtúr
senior tag
Én annakidején imádtam azt a játékot! Igaz hogy elég trágya grafikája van, viszont marha nagy hangulata van, a zenék is nagyon el vannak találva, nekem az ért jóval többet tartott mint 3-4nap. A grafikán kívül csak az nem tettszett hogy a rendőrökkel nem lehet kicseszni sehogysem, ha üldözőbe vettek akkor kámpec is. Mondjuk kamionnal a valóéletben sem lehet csak úgy elillanni :) Meg amikor a vetélytársakkal találkozol és egymásbaragadtok, vagy a korlátba ragadsz bele, na az rohadt idegesítő. Én meg tudom neked szerezni az 18 wheels of steel rippeltváltozatát, de közel sem fog akkoraélményt nyújtani mint a King Of The Road, leginkább a versenytársakkal való csetepaté hiányzik belőle...
-
djsaabe
tag
hy
_Volkovy_ te vagy a ph ''tulaja ??? hogy a neved alatt azvan hogy (PH! Nagy Úr) ??? meg a legtöbb hozzászólásod ?? mert még a moderátornak sincs enyi -
bzoley
veterán
Nem kötözködni akarok, de az egyik topic-ban ''veed meg'', a másikban meg crack-elésre bíztatod az illetőt. És csak az szúrja a szemem, hogy a ''vedd meg'', egy nagyon jóindulatú hozzászólás a fórumokon, bárki is írja. Jobban nem kívánok belebonyolódni a dologba, már fáradt vagyok hozzá.
-
djsaabe
tag
ja ez WAREZ LENNE ??
akkor bocss -
djsaabe
tag
hy
Vélemény a fentiekben emlitett játékról.
szerintem az első pár napban jó de utána nagyon meglehet unni na meg a grafika se szép és stb stb. valaki tudja hogy dc++-on kivül honnan lehet letölteni a 18 wheels of steel vagy valami hasonló cimű játék első vagy második részét ???
kössz
Aktív témák
Hirdetés
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- FC26 Nintendo Switch játék
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Zalman N7 Plus V2 prémium számítógépház
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest