Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- HiMedia lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
válasz
DrojDtroll #645 üzenetére
Én konkrétan nem tudom, mivel full gyári sw-n használjuk, mert nekünk az is elég (főleg asszony olvas rajta).
-
zezoka
őstag
válasz
DrojDtroll #643 üzenetére
Az a topik neve, úgyhogy igen!
-
zezoka
őstag
Azzal képben vagyok hogy kell felrakni így, inkább az volt a kérdés,h OTA nem lesz-e (eddig ment mindegyik úgy - és akkor asszony is meg tudja csinálni), meg h mindkettőhöz jó, igaz, a csak Wifishez is? Mert a Tabletemnél pl különbség van a Wifis és a Wifis+3G szoftverében! Itt meg azt írja, hogy Wifi+3G...
-
zezoka
őstag
Kép alapú pdf-eket felejtsd el, mert a zoomolgatás miatt bukó, de a szöveg alapú pdf (pont mint akármilyen formátumú szöveg) átkonvertálva (én mobi-ba szoktam) már teljesen jó, hiszen különálló karakterenként felismerve van átkonvertálva (így működni fog még a betűméret váltás is). Ékezetekkel van néha gond, meg néha vannak hülye karakterek, olyankor kicsit matekolni kell vele: én pl doc fájlnál szoktam alkalmazni a csere gombot a wordben (jellemzően csak az űőí-vel vannak a bajok, többi ékezetes magánhangzó megy), hogy az összes olyan betűt, amit nem ismer fel, lecserélje olyanra, amit felismer, pl ő,ű helyett ilyen ^ ékezetes o,u betű). De ezt még konvertálás után, előnézetben, szóval még rá sem töltöm.
Bonyolultnak hangzik, de 2-3-4-5 könyvet megcsinálok egyszerre, akkor azzal asszony elvean egy darabig (mert ő használja a kütyüt). Egyébként nem is mindig kell játszani vele.
Rá kéne jönni a logikára, h melyik betűtípus az pl doc-nál, ami simán konvertálható (a fenti karakterek is), vagy amire ha átrakom, látom, h ilyen lenne a readeren is.
^
-
zezoka
őstag
Mostanában elég sokszor fogad a gyári képernyővédő, hogy kapcsoljam be a wlant, hogy frissüljön a Special Offers. Aztán hiába kapcsolom be, hagyom úgy 5-10 percig, nyomok a sync-re, semmi se változik... De ha bemegyek, hogy megnézzem a Special Offers-t, akkor ott meg jelenleg pl 4 is van... Főmenübe alul meg megint írja, hogy kapcsoljak wlant.
-
zezoka
őstag
Nem, mert eleve kizáró ok volt, hogy nem kell gombos!
Konkrétan a touch kellett.
Te sem a gombnál tartod, mert akkor folyamatosan lapoznál.
(Najó, nem veszekedni akarok, nekünk a touch kellett, és semmi baj nincs a fogásával, egy kézzel sem - pedig bnőm többet használja, és neki kisebb a keze)
-
zezoka
őstag
-
zezoka
őstag
Szerintem annál stabilabb nincs, mikor valamit szinte az oldal mentén akárhol megnyomhatsz, ahol Neked kényelmes, nem pedig csak EGY dedikált helyen. Szerintem pont a touch a stabilabb. Szerintem tök felesleges. Így ott nyomod a lapozást, ahol neked kézreáll (persze ne legfelül).
-
zezoka
őstag
KOmoly? Mindenesetre azért gondoltam , h kapacitív, mert olyan finoman kell nekiérni, nem böködve.
Minek külön gomb, ha csak érinteni kell a jobb vagy bal oldalt a lapozáshoz. Akkor minek még gomb is!? Pont ezért tetszik, mert így letisztult. Meg ha már ott a touch, akkor legyen vele minden megoldható, úgy logikus. Meg nekem nem is volt szimpi a külön gombos (nem vagyok oda a mikrokapcsolókért - telefonon is mindig a fizikai gombokat hiányolják, én meg mindig örülök, hogy nem éktelenkedik ott egy fizikai gomb pl a home-vissza-menü, stb gomb helyén)...
-
zezoka
őstag
válasz
ASCENDANT #344 üzenetére
Én nem aszerint vásárolok sosem, hogy mennyi a gari. Pláne nem ebben az árkategóriában (és nem azért, mert ennyi pénzem van, hanem mert eddig ennyire szerencsés voltam, h mostanában sosem volt semmi garis bajom, hogy ebből indulok ki). Incredible S telefonomat is romcseréltem 3 hónap után, amivel ugrott a gari, pedig azelőtt még egy egyes volt pluszban az árcédulán - persze itt már törtem a fejem, de nem bántam meg!
Szerintem ár/érték arányban (olvasás céljára) ez a legjobb. Netezésre nem igazán, de azért egy gmailt meg lehet nézni, de böngészésre már enm alkalmas, mert ha csak egy pixellel görgetsz lejjebb, már (értelemszerűen) átrajzolja az egész kijelzőt, ami iszonyú, követhetetlen, és lassú. Videót nem is említem. Nem erre van. Olvasni viszont istenkirály.
Gari jó, amazon megbízható, és rugalmas, de nem is nagyon van rá szükség.
Csak és kizárólag Touch-ot vennék mégegyszer. Nekem azok a gombok nem jönnek be a 4-en! Letisztult forma, szép darab a Touch. Nem töri meg a sok gomb. Szerintem a hibalehetőség is kevesebb. Maga a touch screen is jól eltalált: kapacitív, emiatt csak épp érinteni kell, kényelmes, megbízható, egyszerű: közepétől balra visszalapoz, közepétől jobbra előre lapoz, felső negyedet érintve menü. Az az egy gomb meg a főképernyőre dob akárhonnan! Egyszerű, mint a faék, és kényelmes.
Ha már egy kis minimális gépelés is megy a gmailban (sok gépelést nem vállalnék be azon sem, de műxik), akkor csak a Touch méginkább.
-
zezoka
őstag
válasz
manlions #308 üzenetére
Egy gmailt vagy emailt megnézni jó, másra nagyon nem! Esetleg még hírportálon híreket olvasni.
De iszonyat lassú képfrissítésre számíts, ezenkívül ha görgetni kell az oldalt, csak akkor görgess, mikor tényleg kell (szóval ne folyamatosan), tehát elolvastad a kijelző aljáig, különben "görgetésre" folyamatosan frissíti a kijelzőt, ami folyamatos "villogásban" fog előjönni, ráadásul minden 6. vagy ha be van kapcsolva, minden képnél teljes frissítés lesz. Ez egyrészt elég megkeverő, megtévesztő, másrészt elfelejted hol tartasz, követhetetlen, harmadrészt a kijelzőváltás használja csak az aksit jóformán (meg persze ekkor a wlan is persze), ami miatt jobban merül.
Azt meg mondanom sem kell, hogy csak az egyszerűbb tartalmakat fogod tudni megjeleníteni (persze azt is szürkeárnyalatúra butítva), és mivel csak kicsi a felbontás, ajánlom inkább mindennek a mobilos nézetét.
-
zezoka
őstag
válasz
Dexter1024 #189 üzenetére
Nálunk b.nőm napi 20-30 percet olvas (buszon), és eddig még csak egyszer volt töltve azon kívül, mint hogy megkapta (április eleje) és akkor feltöltöttük. Bár még bőven nem kellett volna, csak mivel könyv lett rá pakolva kábelen, hagytam, h feltöltsön.
Hetente egy-kétszer be van kapcsolva a Wlan is, hogy jöjjenek friss reklámok, és legyenek új, szép képek lezáráskor, nagyritkán a Gmailt is megnézi rajta.
Ja, és azt javasolták itt a két fórumon, h teljesen ne kapcsoljuk ki, hát nem is tesszük, csak "lezárva" van.
-
zezoka
őstag
Mikor megvettem, 2-3 hete, lefrissült, de ma megnéztem, megint volt frissítés, úgyh ma is frissült egyet.
Jelenleg szürke lett mar a frissítés.
-
zezoka
őstag
Sziasztok! Tegnap lettem tulaja egy Kindle Touch-nak. Tok nincs hozzá, annak tervezem a beszerzését.
Kérdésem lenne, hogy a legtöbb toknak mágneses kapcsa van. Ez nem zavar bele az E-ink kijelzőbe? Vagy nem lesz baja tőle? Oké, elvileg csak pozitív és negatív töltésű a részecske, és nem mágnesesen polarizált. De mégis: nem húzza el a képet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Spórolós topik
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Dobozos új HP Omen 17 /Ryzen 9-8945HS/32GB/512SSD/RTX 4060 8 GB/144Hz/
- Iphone 6S, Iphone 7, Iphone 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Felújítandó csónak jelképes áron
- Google Pixel 9a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest