Hirdetés
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Tegnap én is megrendeltem a Kindle3at, shipping: 3-4week és 212forintot ~=1$ már le is emeltek a számlámról.
Ha megjön majd beszámolok.
Eközben sikerült vmi eszement mennyisgű könyvet beszereznem doc/rtf/pdf formátumban 99% ráadásul gépelt, kb minden megvan scifi/fantasyból amit az elkövetkezendő 20évben el akarok olvasni, úgyhogy anyagilag is baromi mód megéri nekem... Lem meg már nem él, nem károsítom meg.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
Csomagolás/Darabszám/Súly-hoz mit írjak?
WORDbe, hogy Xeljek?
Igen megjött az enyém is.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
Felhívtam ma őket, hogy hol az enyém aminek már hétfőn meg kellett volna érkeznie a válasz, futárnál és majd délután odaér. Hát nem ért....
-
Dare2Live
félisten
Az lenne a kérdésem, hogy a doc formátumban lévő dokumentumaimat, hogy tudom könnyedén a gép által kezelhető formátumra konvertálni.
Calibre azt írja ki rá, hogy
"WARNING: Could not convert some books: Could not convert 1 of 1 books, because no suitable source format was found.
"Elején kiválasztottam, hogy Kindle 3am van.
Aztán, hogy van az, hogyha én könyvtárat hozok létre azt nem látja, ha meg calibrivel könyvtárat konvertálok (TXTt az megy) akkor látja a könyvtárat, be tudok lépni. Jó lenne könyvtárasan, nem ölesztve.
-
Dare2Live
félisten
A Kindle Paperwitere uugy fel lehet tenni minden TXT/DOC/PDF filet olvassa ahogy a régikre?
Redelnék egyet az egyik családtagnak aztán ne itt derüljön ki, hogy mégse...
-
Dare2Live
félisten
mea culpa tényleg.
btw hamár mik a jelenlegi leghasználtabb/jobb konvertálóprogik? Lassan kifogyok a TXTs könyveimből.És köszönöm a válaszokat!
-
-
Dare2Live
félisten
válasz wardemi #7729 üzenetére
Ohát nem csak a paerwhite....
"Kindle, 6" E Ink Display, Wi-Fi cannot be shipped to the selected address. To purchase Kindles available to you, please visit the Kindle product page on Amazon.com (intl.)"
Hogy rohadna meg.
-
Dare2Live
félisten
válasz Dare2Live #7730 üzenetére
Na megrendeltem. Éljen.
"1 "Amazon Kindle Leather Cover, Olive Green (does not fit Kindle Touch or Kindle Keyboard)"
Accessory; $39.99
In Stock
Sold by: Amazon.com
1 "Kindle, 6" E Ink Display, Wi-Fi - for international shipment"
Electronics; $89.00
In Stock
Sold by: Amazon.com"Bár a végén a 130$ból ->200$ lett mert a "Shipping & Handling: $26.97"
+ "Import Fees Deposit $42.11"don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
Megjött a Kindle amit rendeltem, de olyan rendszeresen lapozásnál mindha szellemképes lenne. Az elöző oldal tartalma mindha nem törlődne rendesen le, közelről gyak olvasható is.
Találkozott már vki ilyennel? Megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest