Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
nebancsa #23998 üzenetére
De miért van Jokernek vámpírfoga? És Draculának miért fekete a foga?
A Sinobi Jokerrel ellentétben ennek mozog a nyelve, viszont az egyik vásárló szerint mozog jobbra-balra (zaj kíséretében). Bár holdfázisként hivatkozik rá, de ha csak lötyög, akkor továbbra is csak dísz. De legalább nincs egy fémtengely a szeme közepén.
(#23997) pulutodurumo:
Azért az ebay-es árhoz hasonlítani nem igazán fair dolog.Akciósan vagy liciten jóval a valódi ár alatt ki lehet fogni szinte bármit. 30$-ért szép fogás volt, mert annál többet ér az a Parnis.
Amúgy hirtelen nem ugrott be, melyik szerkezet lehet a tiedben, mert a 8N40-nek (ami szintén kicsi másodperces) más a billegő környékének kialakítása, más meg nincs is a hivatalos honlapon. De ha minden igaz, akkor a 82S5-nek az arany színű változata, ugye? -
nebancsa
senior tag
Vagány ez az óra is, ha holland lennék biztos lenne egy ilyenem
[link] -
nebancsa
senior tag
-
-
Kornel
veterán
válasz
pulutodurumo #23989 üzenetére
Nekem eddig ez a Sinobi a nyerő idáig, szerintem megéri a dupla árat a múltkori Starking-hez képest.
-
Kornel
veterán
válasz
pulutodurumo #23989 üzenetére
Meg tudod mutatni?
Még nem futottam bele, kíváncsi vagyok rá.
Köszi. -
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #23928 üzenetére
38$ hogy hangzik?
[link]
-
Kornel
veterán
-
Jenne
őstag
A Seiko Spring Drive szerkezetes óráinál is folyamatos a másodpercmutató, bár ha jól tudom ezeknek mechanikus a "lelkük", de a járás szabályozását már elektronika végzi.
Egyet láttam egy emberke csuklóján, amikor esküvőn voltam. Gondolom az ára sem kevés az ilyen óráknak. -
nebancsa
senior tag
Ki milyen órát nézett ki a 11.11-es akcióra?
Eddig nekem ez van:
[link]
Tudom nem acél, meg a segédmutatók csak díszek, de jópofa órának tűnik. -
rustysaw
csendes tag
Ha a Seagull ST36 kézihúzós szerkezetben - hiába húzom fel a koronával - nem indul el billegő, akkor ez javítható, cserélhető, vagy a teljes szerkezetet kellene inkább cserélni?
-
Kornel
veterán
válasz
pulutodurumo #23961 üzenetére
Kár, mert nem kínai árban mozognak
-
dzsi23
addikt
válasz
#45746688 #23958 üzenetére
Akkor nem sok Bulovát láttál még. Kb. az összes Accutron és Precisionist modellnél kúszik a mutató. De van a Casionak is néhány, annak nem tudom, ki gyártotta a szerkezetét, de az említett Paganiban Seiko VH65 van. Viszont annyira nem kúszik ez a Seiko, mint egy falióra, mert másodpercenként csak 4et üt, ha minden igaz. A Bulovák viszont 16-ot, az már tényleg folyamatosnak látszik.
-
axod
tag
Miyota 8215-ös esetében egyre inkább zavar a szerkezet felépítéséből adódó megakadások. Magyarázat.
Most tervezek venni Alpha Explorer-t, és épp nincs is készleten Miyota 8215-el, de ha lenne is inkább a Seagull-t veszem emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest