- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Micro Four Thirds
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Pontosan azért nincsennek a radaromon. A 2C2T a 2000-es években még jó volt, de már a 2010-es évek első felében kezdett lassan kevés lenni (igaz az I3 utána még sokáig futott 2C4T-vel, ami nagyjából 2020-ig használható volt --> saját példámon is tudom) de 2024-re szerintem már nulla.
Rárakok egy modern oprendszert (ezek általában 4GB RAMmal jönnek), két mag folyamatosan leterhelve (persze, mert annyi végzi a 4-6-8 dolgát) a RAMból is 3,8GB egyfolytában tele, és máris Pentium II 256MB RAMmal szinten állunk...Volt egy régi Pentiumom (G3258) (kezdetektől gyors SSDvel), azt is kicseréltem 2022-ben (pedig 4,6GHZ-en volt járatva) előbb egy I3-asra (hatalmas előrelépés volt) majd került bele egy 4th gen I5, és még az is érezhető volt az I3-hoz képest. Ha nem mesebeli árai lennének a 4th gen I7nek még most is, akkor menne bele az, ígyis 4GB-ról 16GBra felbővítettem már, kap egy RX570 8GB-ot, és még úgy ahogy, játékra is használható gép lenne.
2024-ben (netalán Win 11 alatt) 2C2T, vagy 2C4T, már nem sokra elég. Én már irodába se tolnék így ki senkivel, maximum ha valami XP-s Win7-es környezetben kell dolgozzon valami szoftver miatt.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Trollok komolyan
- Milyen processzort vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 88.000.-
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez-eladva epicpwnz