Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz tibbike01 #3294 üzenetére
Ma voltam megint szaglászó körúton. Ami tetszett:
- Givenchy Gentlemen Only: Igazi felüdülés a szörnyen aldehides sima Gentlemen mellett, érdemes kipróbálni!
- Dior Homme Cologne: Nem szeretem a túlhúzott citrusos illatokat, de ez egy igazán kellemes meglepetés volt, pedig citrusbomba a javából! Igazából nincs benne semmi csavar, egyszerű mint egy faék, de szép, letisztult, üdítően frissítő illat.
- Guerlain Homme vs. L'Homme L'Eau Boisée: A Boisée változat szárazabb, fásabb, mint a sima Homme, ami meg inkább frissebb, citrusosabb. Őszintén szólva nekem a sima Homme verzió egy picit jobban tetszik, de félreértés ne essék, mindkettőt kimagaslóan jó minőségű illatnak tartom!
- Guerlain L'Instant de Guerlain pour Homme: Emlékszem korábban már szaglásztam, és föl is jegyeztem magamnak mert tetszett akkor is, most pedig újra megillatoltam. Meleg, fűszeres illat. Édes, de nem bántóan. Nyárra tuti sok lenne, én inkább ősszel tudnám elképzelni a viselését. Sajnos az Extreme változatból nem volt, pedig szívesen összevetettem volna vele!
- Dior Dune Pour Homme: Továbbra is letaszíthatatlan a trónusról, de azért mindig megszaglászom referenciaképpen.Fás, enyhén kesernyés és fűszeres illat. Szerintem zseniális alkotás!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Akvárium tisztító berendezés új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest