Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #58487 üzenetére
Köszönöm!
Mivelcsak két matchem van, a kettő közül a kissé merevebbet, Maver Black Ice Match. Nem egy nagy eresztés, picit feszes, de amúgy vékony a lakk és jó az akciója, dobáskor a középrész is hajlik, brutál jól ki lehet lőni vele a nehezebb úszókat. Egy nagy 10-es cseppólom volt a főólom, úgy szállt hogy öröm volt nézni.WarninShotZ
Nekem a Racer 4000 (meg a Nevis Airtec 5000, ami ugyanaz csak eggyel nagyobb méret meg kettővel kevesebb csapágy) egy bizonyos potton kattan minden egyes hajtókar fordulatnál. Nem tudom mi lehet, de annyira nem zavar, mondjuk én úgy vagyok az orsókkal, hogy legyen valami a boton, a lényegi dolgokat úgyis a horgász meg a bot végzi, az orsó csak zsinórt tárol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest