- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- SSD kibeszélő
- UHD filmek lejátszása
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
Szerintem ha nem tudod hol lehet festéket kapni (egyébként festékboltban), akkor ne állj neki moddolni. Legalábbis plexi oldallapot és festést ne csinálj. De komolyan. Ha nem értesz a barkácsoláshoz, minek tákolnád szét a házad? Ha nincs konkrét elképzelésed, hogy mit akarsz, akkor minek moddolsz? Egy kicsit öncélúnak tűnik nekem ez az egész...
Egyébként festéket vegyél egy normális festékboltban, mindenhol lehet ilyet találni, nem egy ritka üzlet. A kényesebb (műanyag) részek festéséhez pedig használj modellfestéket. Bemész egy makettboltba, elmondod mit szeretnél csinálni és adnak valami sprét, meg esetleg maszkolót, mindent.
A barkács dolgokat OBIban érdemes valóban megvenni, mert viszonlyag nagy a választék, lehet nézelődni, kérdezgetni. Itt megveheted a plexit, hozzá a sziloplasztot (ragasztó), kutyafaxát... -
harry
veterán
Előszőr valóban nem árt ilyen alap cuccokkal kezdeni, de ha már belejöttök akkor célszerű vmi irányvonalat követni, nem csak össze vissza moddolgatni. Van aki azt hiszi (legalábbis néhányan a computermode 'modding klubb' részében), hogy ha elindulnak 40e fttal a zsebükben és bepakolnak a gépükbe egy kiló viláító baromságot akkor az már mod... Legyetek kreatívak, minél több ötlet, forma, annál jobb. Pl te vágd ki a ház oldalát, esetleg tervezz neki vmi egyedi ablakot, stb. A lényeg, hogy egyedi legyen. Persze tudom, hogy csak most kezditek,ezért talán egyszerűbb vmi mást lemásolni, megcsinálni, ötleteket ellesni, persze csak gyakorlásképp. pl nézd ezt: Bővebben: link
De a PH!n is van rengeteg topic (hogyan/mivel vágjam, hogyan fessem, stb).
Jó munkát mindenkinek!
[Szerkesztve] -
Bodika
tag
Bővebben: link (mod.lap.hu, had ne magyarázzam
)
Bővebben: link (a sokak által belinkelt és olvasott Radikalmod)
Bővebben: link (ebben a boltban szinte csak mod cucc van)
Bővebben: link (aki ismeri őket az tudja, hogy nem csak profik hanem valahol nem normálisak, de elkell ismerni! Nagyon fasza cuccokat csinálnak)
Bővebben: link (egy elég ismert magyar modder oldala)
Ennyi kezdő löketnek talán elég, de az igazi mod az az, hogyha te találod ki és te is alkotod meg! Nem arra gondolok, hogy mindent te csinálj de te vagy az aki a saját gépében úgy variálja a színeket ahogy akarja v. úgy ragaszt rá matrcicát ahogy más nem (na jó az elvet értsd meg)!!! Ha te csinálod az már sufni tuning
Sok sikert!
UI: Mielőtt neki kezdesz úgy ajánlom vmi, régi házon kezd ne úgy mint én....
UUI: bocs a hibákért stb.-stb -
Bodika
tag
Neonnak igaza van a mod-ban az a lényeg, hogy azt csinálod ami neked tetszik!
Rakhatsz megvásárolt v. házilag készített cuccokat a gépbe. ha az első megoldás jobban fekszik akkor látogass el az alábbi honlapokra!
Modding cuccokat itt tudsz venni: www.computermode.hu
Moddinggal foglalkozó lapok: www.radikalmod.hu és még ezer féle(www.mod.lap.hu)
-
Juan D
tag
Sega, ez itt a gépem, nézd meg a blogom, mindekt leírtam benne, sok más érdekes blogot is találsz. Ha valami kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, szívesen segítek!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
gaboooka
aktív tag
Szerk: elkéstem...
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Radikalmod:
Bővebben: link -
Kazimír
őstag
Én ugyan nem csinálok ilyesmit, de tekintsd meg pl neogorack kollega topicját.
Talán megengedi, hogy ajánljam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest