Új hozzászólás Aktív témák
-
trob
tag
válasz
KilgoreTrout #3 üzenetére
A headset-hez nincs semmi program. Odáig már eljutottam, hogy egy registry-file-lal tudom kapcsolgatni az alapértelmezett kimenetet, és az összes program az aktuális alapértelmezettet használja.
Azt be lehet állítani, hogy egyes programok, így pl. Skype ne az alapértelmezettet használja, hanem egy konkrét kiválasztott eszközt. De nekem arra lenne szükségem, hogy ugyanaz szóljon minkét eszközből egyszerre. De erre sajnos egyre kevesebb esélyt látok.
-
trob
tag
Sziasztok.
Vettem egy USB fejhallgatót, és van a gépben egy hangkártya jack kimentekkel.
Megoldható valahogy az, hogy a hangok (Pl. Media Player, WinAmp, stb.) egyszerre minkét eszközre kimenjenek?
Ha nem, akkor van mód arra, hogy egyszerűbben váltsak alapértelmezett hangeszközt, mint Vezérlőpult\HangokÉsAudioeszközök? Pl. valami kis segédprogram, vagy Registry keyfile, vagy a tálcán lévő hangszóró ikonnal valahogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Exkluzív órák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bluetooth hangszórók
- Windows 11
- Revolut
- További aktív témák...
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest