Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Ahol lakom, a házunkhoz tartozik két kert is. Egy a bejárat felőli részen - kicsit mellette, egy a ház mögött, + udvar. Na a ház előtti részen akarokvalamit újítani. Eddig itt veteményes volt. Már évek óta kértem, és most kaptam meg. Füvesíteni akarom, és egyéb dísznövényeket akarok oda telepíteni.
Na most vidéki vagyok ugyan, de a kertben szökőévente egyszer ha voltam. Nem érdekel a dolog. Vagyis eddig nem érdekelt. De most szeretném tudni mire kell odafigyelni. Esetleg mi kell hozzá. Egy kb: 10*20 m-es részről van szó. Ezt kellene füvesíteni.
És még lenne valami. Szeretnék egy kis kerti izét is csinálni, ami fedett és esténként, esőben be lehet ülni alá. Fémváz, tető és az egész befuttatva ilyen futó izével. Na a kérdésem az lenne, mi ez a futó izé?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Samsung kuponkunyeráló
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest