Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid #329138 üzenetére
nem tudom, felétek mi a szokás, de nálam az vált be, amikor jó előre (akár 50+ méterről is), nem udvariaskodva, hanem folyamatosan ismételve, jól hallható módon csengetek. ez biztosan tahónak tűnik, de ilyenkor van ideje feleszmélni, vagy ha mégsem, szól neki a szembejövő vájtfülű, hogy rossz helyen grasszál. nem kell satuzni, vészfékezni, szépen nyugisan félreáll amire odaérek, nem kell 19re lapot húzni, hogy ha már elindult egy irányba, vajon kitartó marad-e erdeti elhatározása mellett, vagy az út másik oldala iránti érzelmei felülkerekednek. na és persze a gumit se fékezem kockásra.
az elsőbbség kérdésében szintén nem értünk egyet, az egy eléggé objektív dolog, a jogszabály meghatározza. igen, van olyan is, hogy a "nagyobb" vigyázzon a "kisebbre", de ez csak a közös használatú útfelületeken (pl. gyalog- és kerékpárút) irányadó egyenes vonalú haladásnál. -
Friczy
senior tag
válasz
3) pontoddal nem értek egyet. Nincs mindig elsőbbsége. Ahol járda és kerékpárút is van, szíveskedjen a járdán menni (nem a megosztott utakra gondolok). Ha mégis odatéved, akkor elvárom, hogy engedjen utat, és nem fogom megköszönni. Osztott úton már igen.
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ilyen helyzetben ne vigyáznék rá, de az egy másik nézet.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
1, sokszor azt érzem, hogy az emberek "mit csenget nekem ez a fasz" módon élik meg, illetve sokszor nem hallják meg/regisztrálják, hogy nekik szól. egyszerűbb lassan megközelítve őket szólni, hogy "bocsi, balról jövök", azt jobban értik.
2, nincs mit hozzátenni
3, erre viszont hard no. elsőbbsége annak van, akinek elsőbbsége van, ne írjuk már felül a kreszt, mert abból csak káosz lesz. ettől még persze arra felkészülve megyek én is, hogy nem fogom megkapni (akár gyalogos, akár autós a hülye fél), és ebben az esetben se legyen belőle baj, lásd 2-es pont. végével persze egyetértek, ha előzékenyek, megköszönöm, vigyázok a gyengébbre, és ha olyan van, hogy csak járdán megoldható, ott vendég vagyok, és nagyon türelmes. inkább csorgok hárommal, mint hogy szóljak egy gyalogosnak, hogy útban van.#329140Ringman: engem nem a csengő jelenléte zavar (mondjuk nálam a könyöklő miatt nem fér el a természetes helyén), hanem az, hogy el kell hozzá engedni az egyik féket.
-
Ringman
félisten
válasz
nem értem amúgy, hogy főleg outin (ahol nem rázós terepen mész) kit zavar egy csengő
a többivel is teljesen egyetértek
(a szimmetriára gerjedők rakjanak mindkét oldalra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest